UKEN SOM HAR GÅTT...

♥ Ukens craving: Hmm, KAFFE?! Denne uken har vært et eneste stort kaos, og jeg er stolt av meg selv etter alt denne uken har gitt meg. Altså, null søvn, null venner, lite mat og mye kaffe. Work, work, work!

Ukens tanke: Kunsten av venner. Kunsten av å velge rette venner. De stabile, gode menneskene som ikke bare blir med det på alt som er gøy, men også støtter deg når ting er vanskelig. Gode ord og samtaler har denne uken bydd mye på. Ikke minst det å sette pris på de menneskene som blir med deg for å vaske bilen din i 4 timer. Altså, thank you Nanna.

Ukens opptur: Helsinki! Ææ, i skrivende stund har jeg akkurat landet og dette skal bli så bra. Jeg skal rett på en shoot med olympus og deretter tilbake på Hilton hotellet for å slappe av til morgendagens kåring!

UKEN SOM HAR GÅTT...

Ukens nedtur: Det dårlige søvnmønsteret alt stresset medfører seg. Uff, jeg sliter så mye med denne søvnen folkens, det gjør rett og slett vondt i sjela innimellom. Nå har jeg hvertfall fått med meg en liten bok av mamma med på tur «Trøste bok for søvnløse», haha. Gud jeg må finne råd.

Ukens kjøp: Det må være kaffe folkens. Denne uken har jeg ikke brukt stort mye av penger på annet enn bilvask, kaffe og en god del bensin. Tjohei!

Ukens musikk: Prisoner – The Weekend / Raging – Kygo

UKEN SOM HAR GÅTT...

Ukens flause: Å gud, surrehue som jeg er. Jeg var på møtet hos Aftenposten, og for de som vet hvor stor sikkerhet det er der.. De vet. Så jeg får min lille kode for å gå igjennom dørene… Dørene begynner ikke å gå rundt som jeg tror, og Anniken går rett på glassveggen med hele lobbyen i front. Nice work Anniken.

Ukens lættis: Gardemoen, sosiale situasjoner og Glenn. For en morro mann.

♥ Ukens øyeblikk: Hm.. Himmelen i Drammen i går. Lav sol, frisk bris og en helt dus rosa himmel som brant i horisonten. De små øyeblikkene som gjør at du puster litt tyngre ut enn vanlig. De små tingene som er rett foran nesetippen din, og lyser opp. Verdenen kan kanskje være litt fantastisk likevel.

UKEN SOM HAR GÅTT...

 

10 Responses to UKEN SOM HAR GÅTT…

  1. Vakre anniken.

    Kan jeg spørre hvor du kjøper demi wispies-vippene dine? Finner dem ikke i en eneste butikk og har så vanvittig lyst på dem! Kan du evt. sende link hvis det er på nettet du får tak i dem? Elsker for øvrig bloggen din – den er direkte perfeksjon.

Leave a reply