Ukens craving: Denne uken har jeg hatt helt sykt lyst på vann til enhver tid.. Haha, sært? Ja. Jeg drikker aldri vann, helt forferdelig å si men sant. Jeg suger virkelig på å drikke nok vann, så kanskje en god craving for en gangs skyld!

Ukens tanke: At jeg skulle ønske øyene mine hadde klart å fange det kameraet ikke gjør. Vel, det klarer for så vidt det også. Men, jeg vil ha det. Jeg vil kunne se på det, ta på det og føle på det. Kanskje det er like greit. Alt skal kanskje ikke eies, og øyeblikket skal få lov å bli et øyeblikk. Vi er grådige nok, og skal heller ikke ta ting som en selvfølge. Hva skulle tilslutt vært vakkert?

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens opptur: Jeg har virkelig ikke smilt så mye som jeg har gjort denne helgen. Jeg har nå vært på flaska i to dager på rad med gode venninner. Jeg har ikke drukket før dette på sikkert, ja? 2 måneder? Jeg har likt følelsen av å ha full kontroll, og heller se på de som driter seg ut enn å gjøre det selv. Igjen, grusom haha. Men i helgen har jeg sluppet meg litt løs, og takk gud. Jeg koste meg og dreit meg heller ikke ut! Yey.

Ukens nedtur: Jeg har en del venninner som sliter litt med kjærligheten om dagen, og noen ganger føler jeg det hele for nært. Det er noe med det å kjenne smerten til personen som forteller noe. Det er en merkelig greie akkurat det der, å føle noe så dypt rett over rommet. Men jeg gjør det, hvertfall når det kommer til det temaet der. Jeg er der, støtter og lar de få en skulder å gråte på.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens musikk: «Aloha – Møme, Marryn Jeann»

Ukens flause: Jeg trodde i går at jeg var en blanding av Shakira, Beyonce og Rihanna..

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens lættis: Karianne klarte på torsdagen å falle ned fra en stol på en restaurant. Litt brisen, veldig fornøyd og godt påkledd sklei hun av stolen i Karianne stil mens hun pratet med bartenderen. Sjarmerende, nei. Morsomt, ja!

Ukens øyeblikk: I går på vei hjem fra Oslo med taket nede, gode venner og volumet på fullt. Jeg fikk en lykkerus jeg ikke har kjent på lenge. Med håret som blåste i vinden og et bredt smil på alle sammen rundt meg. Det var rett og slett helt fantastisk. Jeg kan ikke beskrive frihetsfølelsen jeg hadde.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens matopplevelse: Hm, denne uken har jeg spist mest hjemme. Godt for lommeboken og godt for meg. Jeg har fått hekta på vegetar curry med potet. Lager det så altfor ofte!

Ukens serie: Herregud, det er jo nesten flaut at jeg klarer å se en hel serie ferdig hver gang jeg skal skrive en ny på en søndag. Herrejesus jeg må skaffe meg noe annet tidsfordriv haha. Men «Salem» på Netflix, en råååå serie jeg elsker! Og så klart.. Akkurat ferdig med.

UKEN SOM HAR GÅTT!

7 Responses to UKEN SOM HAR GÅTT!

  1. Ja, enig!! Oppskrift på curryen please?
    Glad du har det bra Anniken! Ps: how to get away with murder på netflix er råbra, så 1 sesong på ett døgn woops

Leave a reply