34 Responses to WHAT`S IN MY PURSE (VIDEO)

 1. Du blogger så utrolig bra for tiden Anniken! Stå på 😀
  Elsker at du har begynt med «regelmessige» videoblogger

 2. Hvilken bok var det du leste som du la ut bilde av på snapchat?<33
  Kjempe bra video !! Gleder meg til å se mer (:

 3. kan du ikke lage et helt innlegg med maaaasse bøker som du elsker/liker/ikke liker? <3 Knytter du minner til noen av bøkene, eller at noen av bøkene har betydd noe for deg eller som har inspirert deg selv til å skrive?<3
  JEg har alltid hatet å lese, men siden jeg elsker dine tekster – så stolte jeg på videoen du laget, og leste en av bøkene. Første to bøker jeg har lest på sikker 5+ år !
  stoler ikke på så mange når det kommer til gode bøker xD men tror vi har veldig lik smak !

 4. Ville bare si meg enig i hun over her, flere bokanbefaliner elns ville vært så bra! Har blandt annet lest Stoner, Tusen strålende soler og gatekattboken etter videoen din, og elsket dem! Og det skal så mye til før jeg orker å begynne på en bok i frykt for å sløse tiden min på noe dårlig, men stoler på deg, hehee.

 5. Løkke tell med å ha brukt den parfyma i fire år, den har bare eksistert i 2 år den derre du :* Men, tbh, elsker den parfyma. Det er også min lukt den derre, beste parfyma i hele vide verden!

 6. Kunne du skrevet navnet på parfymen og leppestiften din?☺️ Var litt vanskelig å vite hvordan det skrives utifra hva du sa hehe

 7. Digger videobloggene dine!

  Men så lurte jeg på hvilken bok du leser nå? Følger deg på snapchat og de utdragene du viser gjør meg så nyskjerrig! Har så lyst å lese den, hehe!

 8. Trodde jeg var den eneste som hadde slike ører, haha – har lært meg nå å godta de heldigvis!

Leave a reply