Ukens craving: «Poppa» med paprika smak fra Sørlandschips, altså hallo. Jeg må be folk ta fra meg posen før jeg spiser opp hele. Jeg klarer fader ikke stoppe før den er TOTALT tom.

Ukens tanke: At man skal passe seg veldig for hva man sier til andre mennesker. Vi har pratet mye om dette venner imellom, og det er faktisk sånn at man bare ser toppen av isfjellet. Man vet ikke hva folk har under vannet, og derfor skal man også være veldig forsiktig før man dømmer noen.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens opptur: SLOTTSFJELL herregud så gøy! Jeg har hengt i Tønsberg på denne tiden i flere år på rad, men det å være på selve festivalen har jeg aldri gjort. Fantastisk, og gjett hvem som fikk se Karpe Diem etter altfor mange kjøpte billetter men ingen konsert. YAAS!

Ukens nedtur: Hm.. At jeg aldri lærer å ta på meg sokker i sko. Dere som følger meg på snap har nok sett en god del blodige føtter denne helgen. Fyfader for noen gnagsår, og ikke minst vannblemmer. AU.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens musikk: «FML» – Kanye West. Jeg elsker det siste minuttet på denne sangen. Alle personlighetene mine sprekker opp en etter en.

Ukens flause: I går på Slottsfjell rett før Karpe skulle spille ødela jeg glidelåsen på buksa mi.. Er det mulig. Highwaist bukse med åpen buksesmekk som allerede er en meter lang? Uff, flaut.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens lættis: Ane som spant rundt i grusen med noen helt sinnsyke moves hun ikke husket dagen derpå. Godt jeg filmet det hele, haha!

Ukens øyeblikk: Trenger jeg å si noe annet enn Karpe Diem, glade mennesker og et hav av lys?

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens matopplevelse: Denne uken har jeg levd på det som kalles fastfood. Drittlei.

Ukens serie: Denne uken begynte jeg på «Sense 8», men gurimalla så treigt?! Jeg kan ikke begynne å få vite litt i episode 4, altså… Det går for treeegt!

UKEN SOM HAR GÅTT!

9 Responses to UKEN SOM HAR GÅTT!

  1. Følger deg på snap og ser ut som du har kost deg noe sjukt! Frihetsfølelsen man får på festival på bare nytes. Kos deg videre idag, fine Anniken!

  2. Sense 8 er så sykt bra, det er verdt det når du kommer litt lenger i serien!
    Fine bilder forresten!

  3. Bildene dine ER så fine!! Alltid <3 Og så ler jeg av det med gnagsår, kjenner meg såå igjen.. Hater sokker i sko, så ender alltid opp med de blodigste føttene.. Angrer like mye hver gang!

  4. Så fint innlegg 😀 Det er så sant det der med at man skal være forsiktig bør man dømmer noen, da man aldri vet hva folk har under vannet. Jeg er SÅ enig 🙂 Du virker som en flott person, selv om jeg ikke kjenner deg. Håper vi ses på et event i fremtiden. Jeg har vært på tusenvis av eventer og likevel aldri fått mulighet til å prate med deg. Next time 😉 Og kjempefine bilder btw

Leave a reply