Ukens craving: DUMPLINGS! Jeg har funnet ut at min favoritt mat er asiatisk. Altså, jeg drømmer om det, jeg craver det og jeg elsker det.

Ukens tanke: Jeg har tenkt så mye i det siste at jeg rett og slett er sliten. Jeg har vært litt smålig fjern i det siste. Mye tanker om det å bli 20 antar jeg, og mye annet som skjer. Jeg mister litt grepet på dagene innimellom, men sånn er det jo. Enten er ting veldig ensforming, eller veldig annerledes.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens opptur: IBIZA TUR! Haha, hvor spontant og crazy var ikke det. Jeg hadde virkelig the time of my life. Myles ga oss først noen fantastiske dager i Oslo, så Ibiza. Jeg er så takknemlig for alle menneskene jeg har møtt på veien, helt fantastisk.

Ukens nedtur: At jeg ikke alltid får tid til alt jeg vil. Mamma mener det handler om prioriteringer, jeg mener det handler om at jeg er et menneske. Ey, supermann eksisterer ikke. Tror jeg.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens musikk: BTSTU – Jai Paul & Mockingbird – Eminem

Ukens flause: Jeg sto på flyplassen i Ibiza når vi skulle hjem.. Jeg skulle bestille en panini med ost og skinke og sa dette forsiktig til mannen bak kassen. Jeg visste allerede at det kom til å bli et merkelig øyeblikk da klumpen i magen allerede kom på vei bort. Haha, noen ganger kan jeg bare føle det hele på meg. Uansett, greia var den at jeg spurte han om det samme kanskje 5 ganger fordi jeg ikke forsto hva fader han sa til meg. Deretter skjønte jeg at det var fordi jeg skulle plukke den opp selv i glass hylla… Omg, er det mulig.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens lættis: Jeg og Kaja har hatt så mange latterkramper i Ibiza at jeg vet ikke hvor jeg skal starte engang. Alt fra dårlig engelsk, promping, falling osv. Haha, ingen hemninger.

Ukens øyeblikk: I det noen kastet et par dykke briller ting meg i vannet og jeg tok de på.. Jeg hadde aldri trodd at det kunne være så fantastisk vakkert under vann i lille Spania. Jeg trodde på en måte at det var sånne ting man måtte gjøre på helt andre plasser.. Der tok jeg feil. Herregud så vakkert.

UKEN SOM HAR GÅTT!

Ukens matopplevelse: Denne uken har jeg spist alt fra blekksprut, til hummer til hummus til gudene vet hva. Haha, en fantastisk uke med mye god mat!

Ukens serie: Jeg har faktisk ikke sett en eneste serie denne uken, ikke på lenge heller faktisk! Jeg har blitt hektet på bøker igjen. Takk gud.

UKEN SOM HAR GÅTT!

4 Responses to UKEN SOM HAR GÅTT!

  1. Hei! Forrige gang du hadde boktips var det så mange gode anbefalinger!! Hadde vært så spennende å høre hvilke bøker du har lest i det siste og få noen gode tips til neste bok å lese :))

Leave a reply