//AnnonseVERDENS BESTE SMOOTHIE!

. . E T   L I T E   M E L L O M M Å L T I D

VERDENS BESTE SMOOTHIE!

F O R   D E G   P Å   F A R T E N . .

VERDENS BESTE SMOOTHIE!

· BIOLA  FROKOSTSMOOTHIE ·

Jeg som alltid er på farten må som regel slenge med meg noe i det jeg kaster meg i bilen. En liten sak jeg har kommet over er Biola sin nye Frokostsmoothie som er et perfekt mellommåltid. Jeg er kanskje ikke den sunneste typen, men denne unner jeg virkelig kroppen på en hektisk dag. Du kan ha den med i vesken, og er ellers veldig lett å få tak i. Den inneholder masse gode fiber og proteiner som er bra for kroppen og gir deg et lite energiboost! I tillegg gjør den meg faktisk mett. Da jeg var i Kambodsja ble jeg så innmari hektet på pasjonsfrukt, så jeg hiver meg over det jeg ser av denne sorten. Er faktisk ganske vanskelig å få tak i pasjonsfrukt i vanlige butikker, så for dere som er en pasjonsfruktelsker så anbefaler jeg virkelig denne. Frisk og god nå som det er sommer og sol. Finn den HER. Har DU smakt den? ♥

VERDENS BESTE SMOOTHIE!

// I always have those busy mornings, and need something fast and easy to eat in the middle of the day. Biola have a new breakfast smoothie and it is the perfect snack. I may not be the healthiest type, but this I can do for my body on a hectic day. You can have it in your bag and is otherwise very easy to get. It contains lots of good fiber and protein that are good for your body and gives you a little energy boost! When I was in Cambodia, I got incredibly addicted to the passion fruit.. Is actually quite difficult to get hold of passion fruit in regular stores here in Norway, so for you that is a passion fruit lover I really recommend this. Fresh and good now that it is summer and sun //

VERDENS BESTE SMOOTHIE!

VERDENS BESTE SMOOTHIE!

4 Responses to VERDENS BESTE SMOOTHIE!

Leave a reply