… TUSEN TUSEN TAKK!

Den totale summen nå er kr 63.610! Vi har nådd målet av det vi trengte av penger. Herregud, tårene presser på, og jeg kan ikke tro det hele. Teamet har jobbet kjempe hardt for å få spredd så mye som mulig av ulykken, og Frida sin video rørte mange mange mennesker. Hun har virkelig stått på, og jeg er stolt. Jeg er også stolt for å ha verdens mest fantastiske lesere. Og videoen vi fikk tilsendt i dag viser dere hva dere har vært med å bidra til. Ser dere hva dere får til? Hva dere utgjør? Hva dere klarer? 

Ni Mul har fått første pulje med penger, og hun skal tilsammen får 50.000 kroner. Resten av pengene går nå til andre organisasjoner som hjelper tekstilarbeidere med et sted å bo. Vi takker alle for å ha gitt sin del, og hjulpet noen som virkelig trengte det.

Jeg er så forbanna stolt over dere!

VI KLARTE DET - 63.610 kr!

30 Responses to VI KLARTE DET – 63.610 kr!

  1. Dette er noe av det mest triste og rørende jeg har sett på en gang… Klarer ikke helt sette ord på det, men tårene slutter iallfall ikke å trille… Takk til deg Anniken, og det du gjør for å hjelpe andre!!!

  2. Guud så fantastisk det føles å ha bidratt når man ser hvor takknemlig folk blir og at det faktisk hjelper!
    Jeg håper Ni Mul kommer seg fort som fy og at hun får et lykkelig liv med den lille jenta si <3

  3. Hei, jeg vipset inn penger natt til fredag og fikk nå en melding fra vips om at pengene jeg førte over var refundert? har du noe kjennskap til dette? ellers bra tiltak og stå på! 🙂

Leave a reply