Annonse

Øredobber: HER / Smykke: HER / Deksel: HER / Choker: HER

· FOR JEG VIL NEMLIG MØTE DEG! ·

Åhh, dette har jeg gledet meg så mye til å fortelle dere! Onsdag neste uke skal jeg være med å åpne Glitters nye butikk på Sandvika. Det blir 3 for 2 på alle ordinære varer og 50% på et helt kjøp med å bruke koden “AnnikenVIP” i kassen. Det blir også litt godt å drikke på og det er åpent for ALLE dere! Goodiebag til de 50 første som kjøper noe! Det blir alt fra litt mingling med meg, pressevegg for bilder og klipping av silkebånd på åpningen. Utenom et par klessalg jeg har hatt er dette første gang jeg tilbyr leserne mine til å komme å møte meg. Noe jeg håper dere alle har lyst til. Jeg kjenner jeg faktisk trenger å se dere nå! Jeg trenger å få noen ansikter bak de fine kommentarene og følgerne jeg har hatt i så mange år. Jeg vil så gjerne snakke litt med dere alle sammen! PS: Glitter butikken finner dere ved Peppes Pizza. 

Onsdag 22. Februar - Sandvika storsenter klokken 18:00!

VIL DU MØTE MEG?

20 Responses to VIL DU MØTE MEG?

  1. Må bare spørre, hvor er den kommoden eller den du sitter på på et av bildene dine på storyen fra? Hvite skap/skuffedører med en ramme i tre rundt 🙂

  2. Hvor var smykkene du hadde på deg her om dagen, når du la ut video på Snapchat om at du ble vekket? Haha så klein kommentar, men gosh, need to know ?

Leave a reply