Det er så deilig med vår. Kjenner på hele kroppen at lyset gjør meg glad. Det er nå det de sier. Alle som møter meg som ikke har sett meg på en stund. At jeg er så glad. Som om jeg har ligget i hi hele vinteren og nesten lurt på om jeg skulle bli gal. Trodde vi alle tenkte det. Begynte å tenke på slike ting, om hvor viktig det er med venner som er like glad i deg på både de gode og de dårlige dagene. At man 90% av tiden ikke akkurat er i lykkerus, og selvom jeg kan ta en god dans på et utested er det ikke slik det ser ut hjemme bak fire vegger.  Vel.. noen ganger kanskje haha.

Men det er våååår, og jeg kjøpte hele 3 blomster buketter i dag som jeg blandet i alle de fine vasene mine, også den nye jeg kjøpte på bruktbutikken borti gata, 200kr og vips den ble med meg hjem <3

// It’s so lovely with spring!! It makes me so happy. Anyone who meets me now who hasn’t seen me for a while says that I’m so happy. As if I was lying in bed all winter and almost wondering if I was going to get mad. Thought we all thought so. Started thinking about such things, about how important it is with friends who are equally fond of you on both the good and the bad days. The fact that 90% of the time is not exactly is me dancing around, that´s not the way it looks at home behind four walls. Well .. sometimes maybe haha. But it is spriiiing! and I bought 3 flower bouquets today that I mixed in all my nice vases, also the new one I bought at the vintage marked today!

Kjøpte også denne lysestaken i dag selvom jeg ikke akkurat kommer til å tenne så mye lys fremover, 150kr på samme bruktbutikk!

// Also bought this candlestick today even though I’m not exactly going to use it that much right now.. haha.

6 Responses to VINTAGE & FLOWERS

  1. Så deilig med helg og nye blomster i huset 🙌 Men hvor har du kjøpt den som produktene dine får i på badet,den i marmor?

  2. Hvilken blomsterbutikk fikk du kjøpt de søte prestekragene i Oslo?
    Jeg har lett og lett men finner ingen steder! 🙂 (lol)

Leave a reply