MY SOUL IS NOT GOING TO WORK, MY BODY IS:

God mandag! Som mange av dere vet har yoga blitt en stor del av min hverdag, både yoga og meditasjon. Jeg testet ut yoga hjemme for ca 2 år siden, og har fortsatt å ta frem matten de siste årene. ✨ Er det en ting jeg aldri får sagt nok er det at trenger ikke være noe spirituelt med det hele. Du trenger ikke røkelse, magiske stener og musikk som minner om havet for å ta vare på deg selv. Jeg har alltid gjort det enkelt: Sleng på deg noe komfortabelt og ha noe mykt under deg. Yoga er nemlig ganske enkelt. Det handler om å strekke på kroppen, noe vi sjeldent gjør lenger. Det handler om å få pustet riktig, og ikke minst gi musklene dine fleksibilitet og luft. Det er viktig, så veldig viktig. Det skulle vært innført i skolen, helt på ekte. Yoga for meg har reddet meg når det gjelder tankespinn og ryggsmerter. I 15-20 minutter tar jeg tid til å gjøre dette for meg selv, hver eneste dag. Dette, bra med søvn og nok mat og drikke kan gjøre underverker. ?

. . .

· THE PIERRE ROBERT
YOGA COLLECTION ·

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Stå opp litt tidligere enn skal du skal, åpne vinduene og gi deg selv litt luft. Du har bare en kropp, og dette maskineriet skal holde deg gående ganske lenge. For når det kommer til komfortable klær har jeg falt pladask for Pierre Robert sin nye YOGA kolleksjon. De fokuserer denne gang på yoga, noe som passet meg mitt i blinken. Det skal sies at det er enkelt å få tak i løpeklær, men når det gjelder å tøye, bøye og strekke på musklene må klærne følge med deg. Pierre Robert har reddet meg i mange situasjoner opp igjennom årene, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har både 1 og 2 strømpebukser fra samme merkevare. Den nye yoga kolleksjonen kommer i mange forskjellige varianter, både overdeler, tights, truser og sokker. Jeg kan ikke si hvor mye jeg elsker at alle tightsene har høyt liv, noe som gjør at jeg føler meg ekstra komfortabel. Fargepaletten er også til å skryte av. Fint å se på, fantastisk stoff og det viktigste av alt.. Fleksibelt å ha på seg.

VISSTE DU AT DU FAKTISK MEDITERER OM DU KLARER Å TØMME HODET FOR TANKER? ?

Utforsk hele kolleksjonen: HER

16 Responses to Y O G A

 1. Så fine yogaklær! Er stoffet på tightsen sånn “treningsstoff”? Kan man bruke den til å jogge med for eksempel?

 2. Ååå er så villt på let etter en yogatights! Bruker atm only-hverdagsbukser.. men lurte på en ting, for grunnen til jeg ikke bruker mine andre løpetights og mine løpetights fra pierre r, er at ALLE blir gjennomsiktige når jeg strekker meg ordentlig ut.. så, hvordan føler du disse er? ??

 3. Så fine yogaklær! Gjør yoga selv hver eneste dag, og kjenner hvor godt det gjør for kropp og sjel! Skal definitivt teste ut Pierre Robert sin yoga kolleksjon!

 4. Så mye fint! Hvilken farge har du på tightsen? Ser grå ut men finner ingen grå på nettsiden deres.

  • veeeldig godt spørsmål.. trodde først det var den som er litt “grønn”, men kanskje de har den i butikk?? <3

 5. Jeg fant ikke tightsen du hadde på deg på nettsiden. Fant kun mørk grå og grønn. Din så mye lysere ut ? 🙂

 6. Hvilken «farge» er det på tightsen du har på deg? 🙂 syns de var så sykt ubestemmelige på nettsiden.

 7. Yoga betyr forskjellige ting for mange, og litt ydmykhet om hva «yoga handler om» kan være lurt. Kanskje det handler om bøy og tøy for deg, men noe helt annet for noen andre! Du trenger heller ikke tømme hodet for tanker for å meditere, det er en misoppfattelse som får veldig mange til å gi opp meditasjon før de i det hele tatt har prøvd. For hvem klarer egentlig å slutte å tenke tanker helt? Meditasjon kan gjøres på mange måter! Å bli bevisst på alle tankene som surrer rundt kan være nok, man trenger ikke stoppe dem. Kjærlighet fra meg <3

 8. Yoga betyr forskjellige ting for mange, og litt ydmykhet om hva «yoga handler om» kan være lurt. Kanskje det handler om bøy og tøy for deg, men noe helt annet for noen andre! Du trenger heller ikke tømme hodet for tanker for å meditere, det er en misoppfattelse som får veldig mange til å gi opp meditasjon før de i det hele tatt har prøvd. For hvem klarer egentlig å slutte å tenke tanker helt? Meditasjon kan gjøres på mange måter! Å bli bevisst på alle tankene som surrer rundt kan være nok, man trenger ikke stoppe dem. Kjærlighet fra meg <3

 9. Enig med Hanna, bra svar!

  Yoga i vesten er nok ganske annerledes enn “opprinnelig” yoga, hvor asanas (positurene, “bøy og tøy”) bare er en liten del av det hele. Jeg tror alle har godt av yoga uansett hva det handler om for dem, men å si at det bare er bøy og tøy er en misoppfatning. Det handler ikke om å være eller om å bli myk -heller om å akseptere hvor kroppen er på et vist tidspunkt, uten å presse kroppen inn i stillinger som er vonde. Lytte på kroppen og bruke pusten. Jeg kan ikke nok om det selv for å forklare det på en god måte, men merker at jeg blir bittelitt oppgitt når det presenteres på en så tilsynelatende overfladisk måte (selv om det sikkert ikke er ment sånn!)
  Samme med meditasjon -det handler ikke om å tømme hodet for tanker (går det egentlig an?), men mer om en slags aksept, en observasjon av egne tanker som ikke er dømmende. Rette fokus innover, observere pusten.
  Det er i alle fall sånn jeg har forstått det, men! det finnes kanskje like mange måter å gjøre yoga og meditasjon på som det finnes individer? Uansett tror jeg alle har godt av det, litt stillhet, aksept og self-love<3

Leave a reply