· · · REGNFULLE DAGER · · ·

· · · REGNFULLE DAGER · · ·

· BLUE CHEESE BURGER + FRIES
& CÆSAR SALAD ·

· · · REGNFULLE DAGER · · ·

· · · REGNFULLE DAGER · · ·

· · · REGNFULLE DAGER · · ·· · · REGNFULLE DAGER · · ·

· GLASS BAR & GRILL ·

Regnværsdager som dette får meg til å slappe av. Dråpene på ruten som samler seg sammen til en stor klump med rennende vann, vakkert? Kanskje. Jeg sa dette til Kaja i det vi skikket utover det som var av fallende vanndråper i en stor innsjø. Hvorfor gjør de ikke mer vondt når de har så lang vei ned? Vi fant ut at dette er fordi de er små, og sammen er de ganske sterke  Jeg lurer på det der ganske ofte faktisk, hvordan det kan være så innmari mye vann her i verden og likevel ikke gå tomt. Jeg forstår alt dette med fordampning, altså den regla der er lang. Men likevel, noe er på en måte nødt til å forsvinne. En har liten nøtt jeg ikke helt har funnet veien ut av enda. Kanskje noe jeg ikke skal bry hode mitt med, men jeg gjør det likevel. Jeg er flink til det der, å bry meg om de tingene jeg ikke trenger eller skal bry meg om  Uff, jeg ligger paddeflat i sengen, leser en bok jeg ikke klarer å legge fra meg mens jeg stirrer på vinduet av glass. Glass, glass, glass det var jo det jeg skulle prate om. Jeg spiste lunsj på glass i går..

· · · REGNFULLE DAGER · · ·

// Rainy days like this makes me relax. The rain drops on the window that accumulates into a big lump of flowing water, beautiful? Maybe. I’m good at that, to care about the things I do not need or should care about. Ugh, I’m lying dead in my bed, reading a book I can not put from me while I stare at the window glass. Glass, glass, glass that was what I wanted to talk about. I ate lunch at the glass yesterday //

· · · REGNFULLE DAGER · · ·

13 Responses to · · · REGNFULLE DAGER · · ·

  1. Hei Anikken!
    Kunne du fortalt litt om hva arbeidet ditt på the Box innebærer? drikker du hver gang og sånt for eksempel? hvor ofte? er det gøy 😀 ?

  2. Kan du lage videoblogger hvor du samler sammen lagrede snapchat videoer eller andre filmer som noen slags «unblogged» videoer? du er alltid så morsom på snap spesiellt sammen med karianne så det tror jeg ikke bare jeg hadde likt å sett <3

Leave a reply