LA MER THE LIP BALM – HERE
MAC LIPSTICK SATIN PEACHSTOCK – HERE
MAC CLEAR BROWGEL – HERE

3 BIG FAVORITES

Disse tre små tingene har jeg alltid med meg på farten. Enten det er i vesken eller i jakkelommen. Leppestiften er et must utover dagen når leppene blir plommerøde av kulde eller mat. Leppomaden som fukter leppene mine døgnet rundt, og er min store favoritt. Den er kanskje veldig dyr, men den gjør virkelig jobben! Husk at de fleste leppomader inneholder dyrefett, og spør du meg vil jeg heller ha alger på leppene. Sist men ikke minst, øyenbrynsgeleen min som jeg tar på heeele tiden.

// These three little things I always have with me on the go. Whether it’s in the purse or in my pocket. The lipstick is a must during the day when your lips are red by cold or food. The lipbalm that moisturizes my lips around the day and is my big time favorite. It may be very expensive, but it really does work! Remember that most lipsticks contain animal fat, and if you ask me, I’d rather have plants on my lips. Last but not least, my eyebrow gel as I use all the time… //

4 Responses to 3 TING JEG ALLTID HAR MED MEG

Leave a reply