Igår var jeg innom Moderndesign på bystasjonen i Sandnes hvor de har åpnet en helt ny salong! Trengte å friske opp extensionet mitt litt etter en uke i Portugal med mye sol, klor og saltvann. Merket at lengdene mine begynte å pryde sin egen farge.. Gyllent. Haha, jeg kler det bare IKKE. Kanskje er det bare fordi jeg har hatt det hele barndommen og er dødslei av den samme gyldne blondfargen. Uansett er det mange av dere som har spurt hva jeg gjør for å holde håret så kaldt som jeg har det. Men jeg har sagt det før og sier det igjen? Tørrshampoo!
Haha, jeg lever på tørrshampoo, bokstavelig talt.

Min faste frisør er Benjamin! Ahh, elsker han. Haha, kunne giftet meg på flekken. Den beste i avdelingen når det gjelder extensions og vet hva han holder på med! Som sagt må man gå egne kurs for å kunne feste Great Lengths på kunder. Så det hele er ganske gjennomført. Jeg er fortsatt dødsfornøyd og helt sjokkert over hvor lite jobb det faktisk er med håret når man først har kommet inn i rutinene.
Jeg har forresten 50cm for dere som lurer!

De nye venterommene er også helt fantastiske! Her får du alle slags sorter av kaffe eller bare vann med eple? Service er det iallefall! Den nye salongen deres ser ikke annet enn smashing ut! De skal også nå få inn forskjellige typer «neglelakk» som varer i flere uker! Disse tar de på deg når du sitter å venter på at fargen skal fungere.

De har også egne stillesoner i den nye avdelingen! Holdt nesten på å sovne i det Benjamin vasket håret mitt. Musikken svømte igjennom kroppen min mens jeg fikk en liten hodemassasje. Kjenner det helt ned i tærne når folk knar meg i hue! Haha. 

Som dere ser er lengdene mine mer gyldne på «før» bilde. Deilig å bli kvitt de også! Husk at Great Lenghts sine extensions er ikke noe man må begynne å farge hjemme, la en frisør som kan det ta av seg den jobben! Så for alle dere som lurer på priser? Det er utrolig forskjellig. Jeg fikk på en måte «full pakke» og mer til. Men normalt sett kommer det ann på hvor mye du skal ha! Aner ikke hvor mange pakker jeg har i, men det er ganske mange. Så alt i alt vil håret komme mellom alt fra 5000 til 10.000 ish. Men det er totalt verdt det. Brukte tape extensions før og selvom jeg fikk det sponset orket jeg ikke engang tenke på hvor dyrt det ville vært for meg. Jeg måtte faktisk flytte håret opp hver eneste måned, hvis ikke syntes de. Keratin extensionet jeg bruker nå kan byttes vært halvår! Har allerede hatt de i ganske lenge og ingenting synes. 

For å bestille time går dere inn HER!
Noe mer dere lurer på? 

-A9

31 Responses to Spørsmål om håret mitt!

  1. Jeg lurte bare på om extensionet bølger seg/blir krusete når man vasker det, eller holder det seg rett?

  2. Det går å bestille hår fra ett annet område hvor hårene er rette, det er en liten prisøkning, og håret leveres ikke i like stort fargevalg som det vanlige håret,

  3. Håret ditt er kjempefint! Har også keratinextenisions fra Great Lengths og er ganske fornøyd 🙂 Siden jeg har så tynt hår, trengte jeg ikke mer enn 40 fester, noe som gjorde at totalprisen kom på 2700 kr. Èn fordel med tynt hår: billige extensions, haha!

Leave a reply