reklame

VITRA BUTTERFLY STOOL

Si hei til mitt nye lille vakre kunstverk! Denne krakken, stolen, bokhyllen, kall det hva du vil, har jeg lett etter i evigheter! Så tilslutt, fant jeg den på en norsk nettside og holdt på å boble over av glede. Hvor vakker er ikke denne? Designet av Sori Yanagi i 1954.. Planen er å faktisk fylle den med bøker og ha den som pynt i leiligheten – og ikke som en krakk. Men den er fin til det også! Synes den er så nydelig og den sklei rett inn i leiligheten slik jeg trodde den ville.

// Say hello to my new beautiful work of art! This stool, chair, bookshelf, call it what you want, I’ve been looking for it forever! So finally, I found it on a Norwegian website and was about to bubble over with joy. How beautiful is this? Designed by Sori Yanagi in 1954 .. The plan is to actually fill it with books and have it as a decoration in the apartment – and not as a stool. But it’s nice for that too! I think it is so beautiful and it slid right into the apartment as I thought it would.

Vitra butterfly finner dere: HER

3 Responses to A PIECE OF ART

  1. Er dette en side som har patent på designet og produserer det i tråd med dette, eller en butikk som lager replikaer uten tillatelse fra designer?

    • det er en nettside som selger merkevaren:) så nei, det er ikke replikaer, det er en design krakk som når man kjøper en design stol på illums 🙂

Leave a reply