15 Responses to HELE HELGEN (VIDEO)

  1. Du er bare så utrolig vakker! Elsker stilen din??? du og Anders er et så fint par. Du ser laaang vei at han elsker deg❤️ Pass godt på deg selv og nyt å være ung,vakker og in love.

  2. Lite tips til ansiktmaske som er helt FABELAKTIG! Jeg drikker en del pukka te! Men bruker de og til ansiktmaske / skrubb. Da tar eg honning , varmer den i mikroen, så tar eg 2 poser av 2 forskjellige pukka te. Blander inn. Stikker i dusjen, åpner porene med godt varmt vann. Tar den på skrubber inn i huden, la den sitte litt mens eg gjør andre ting.. å vasker av 🙂 etter på smører eg huden godt. Av og til bruker eg den svarte peel off masken i tillegg. Å alle de sorte prikkene forsvinner, kviser har faktisk gått vekk! Og huden blir så utrolig myk og deilig ??? den bør du absolutt prøve.

  3. Så fin vlog! Det er så koselig å se hvor godt du og Anders har det i lag. Dere er fine sammen og jeg tror dere er så bra for hverandre når!! Du er flott Anniken. Det er utrolig hyggelig å se på videoer fra livet ditt. Og de er så bra redigert!! Fortsett med sånne videoer :))

  4. Hei, skjønte det så at du bruker Leica Q, er det bare en type kamera de har ( det du bruker) og/eller har du objektivet som følger med eller et annet, isåfall hvilket? Helt rå kvaltiet, trenger det så sårt!

Leave a reply