Bilde av Dorian Grey: Ååå, for en bok? Jeg elsket den, jeg gjorde virkelig det. På en absurd rar måte. Dorian Grey er en gammel bok, og den er skrevet meg gullpen, eller, det føles i alle fall sånn. Det handler om en maler, som endelig har funnet sin muse, Dorian. Men Dorian henger seg opp i maleriet. Han forstår ikke hvorfor han skal eldes, når maleriet alltid skal forbli vakkert og med dette ødelegger han sagte men sikkert sitt eget liv. Hvis du skal lese denne boken, så må man vite at det er ikke en vanlig roman. Dette er hvis du elsker bøker, for det er en litt annerledes bok enn mange andre romaner man kanskje liker å lese. Men hvis du skal… ikke les forord, før du har lest boken. Det ødela litt da forordene forteller hva som faktisk skjer helt helt tilslutt. Så ikke gjør det!!

// Dorian Grey: I loved it, I really did. In an absurdly strange way. Dorian Gray is an old book, and it was written to me in gold, or at least that’s how it feels. It’s about a painter who has finally found his muse, Dorian. But Dorian can´t get enough feelings about the painting. He does not understand why he should grow old, when the painting should always remain beautiful and with this he slowly but surely destroys his own life. If you are going to read this book, then one must know that it is not an ordinary novel. This is if you love books, because it is a slightly different book than many other novels you might like to read. 

En lidenskap: Jeg ville virkelig elske denne, jeg gjorde det – men jeg klarte det ikke. Jeg ble helt fanget av de første ti sidene, så bare… falt jeg litt av. Det er en bok jeg kommer til å huske hvis noen spør meg om jeg har lest den, men jeg.. njaa. nei takk! Jeg har kjøpt meg enda en av hennes bøker og krysser fingrene for at jeg elsker den! Hun er tross alt en ganske høyt elsket forfatter har jeg skjønt!

// A simple passion: I really wanted to love this one, I did – but I did not. I was completely captivated by the first ten pages, so just … I fell off a bit. It’s a book I’ll remember if anyone asks me if I’ve read it, but I … njaa. No thanks!

4 Responses to BOOKS, BOOKS & MORE BOOKS

  1. Først og fremst, takk for ny bokanbefaling! Du beskriver bøker med så mye sjel, jeg blir så inspirert til å lese. Og gleder meg til boken din!
    (PS: Takk for advarsel om spoiler, det er høgt verdsatt.. hehe!)

    Jeg liker forresten at du gir forfatteren en sjanse, det virker som det er stort potensiale i lesestoffet hennes ettersom bokens 10 første sider fenget slik. Så håper jeg du får en flott siste del av helgen:D

  2. Takk for bokanbefalinger! Bildet av Dorian Grey har vært på leselista mi lenge, så i dag lånte jeg den endelig. Leste Stoner tilbake i tiden og jeg ELSKET den, så tror vi har ganske lik smak i bøker. Elsker også Tusen strålende soler, mer enn jeg elsker Drageløperen, og jeg leste Drageløperen først faktisk.

    Tilslutt, en bokanbefaling til deg om du ønsker å sjekke ut (kan fint leses på en dag) Døden i arbeid – Kristian Klausen. Kjempefascinerende bok, godt beskrevet, dyp, inspirerende, alt!

Leave a reply