THE DERBY BOOT

Jeg har sett på disse skoene en liten stund og sikler fortsatt.. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg hvilke jeg burde gå for! Jeg har lett i en hel evighet etter et par «rideboots» jeg kan bruke mot høsten sammen med kjoler, shorts og over bukser! Jeg får en mer og mer maskulin stil, og i går kjøpte jeg endelig slips!! Haha, har ønsket meg det så lenge, men har vært vanskelig å få tak i et tynt nok til jenter.. Vel, jeg fant det tilslutt!

// I’ve been looking at these shoes for a while.. But I can´t decide which ones I should go for! I’ve been searching for an eternity for a pair of «riding boots» I can wear in the fall with dresses, shorts and over trousers! I get a more and more masculine style, and yesterday I finally bought a tie !! Haha, have wanted one for so long, but have been difficult to get one thats thin enough for girls .. Well, I finally found it!

THE CONLEY BOOT

Disse kan jo minne litt om bottega skoene jeg har fra før, bare med lisser.. Men synes fortsatt de har en helt egen look, og er så sinnsykt fine… Hvilke burde jeg gå for?? Derby, eller conley?? Help meee!!

// These reminds me of my bottega shoes I have from before, only with laces .. But still think they have their very own look, and are so insanely pretty to look at … Which ones should I go for ?? Derby, or conley ?? Help meee !!

19 Responses to WHATS YOUR FAVORITE?

Leave a reply