Okei, tærne mine er ikke det peneste å se på. Så beklager den, haha. Ouff, tørr humor for en ellers syk frøken. Jeg har så vondt i mandlene og leddene at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Russetid, blogg, eksamner og meg som syk er ikke så lett som jeg innbilte meg. Så hva gjør man når man er syk? Haha, jo man må pleie seg selv litt. Ikke minst prøve å finne på noe. Derfor tenkte jeg at flash tattoos må jo se dødskult på bena? Ikke bare på stranda, men også med høye heler eller sandaler! 

Disse pakkene er ifra Makestyle.no og kommer i tre forskjellige pakker! Hawaii, Miami og Tahiti. Fatimas hånd og pilen på venstre fot er fra pakken Hawaii! Mens alle remsene oppover leggen er fra pakken Miami! Så tilslutt er hele høyre fot fra pakken Tahiti, også stjernene til venstre!

Nå skal jeg grave meg ned i sengen igjen for å jobbe med prøve eksamen i media som skal være ferdig til imorgen. Kanskje klarer jeg å hive meg ut av senga for å få tatt noen outfit bilder til senere. Har en goood del nytt å vise dere om dagen!

Alle de forskjellige pakkene til flash tattoos finner dere: HER 

//Annonse

18 Responses to Bruk flash tattoos kreativt!

 1. utrolig stilig, men et spm som jeg kom til å tenke på hvis jeg skulle ta det på bena selv. Hva med barbering ? Funker det helt fint over tatovering eller vil den bli ødelagt elr vanskelig å få barbert der da ?

 2. Noen gutter er kanskje ikke så glad i føtter, men det er også veldig mange som elsker føtter. Du har veldig fine, søte og velstrukturerte føtter. Det tror jeg du er godt klar over selv.

  Synes bildene du legger ut av føttene din er fantastiske og fotsålene dine er så rene og deilige

  Ja, jeg har fotfetisj.

 3. Har et spørsmål ang tatovering under bena; er det helt jævlig? sånn i forhold til de andre du har tatt? Har vurdert det ganske lenge nå, men klarer ikke å manne meg opp, haha. I tillegg er jeg så satans kilen. tatoveringene dine er nydelige!

 4. og dette er viktig.. fordi?

  føler bloggen din dreier seg mer og mer om deg selv og mindre og mindre om verden rundt deg. virker som du har glemt helt verden, og jeg savnet når du angasjerte deg i klessindustrien og den tiden jeg bare ville skrike ut «you go girl!!!». Når du sto på for andre mennesker, og du blogget om viktige ting som du var opptatt av. At det fins så mange mennesker i verden som ikke har det bra, jeg elsket at du BRYDDE deg. For jeg brydde meg, og alle som leste det brydde seg også. Du blogger aldri om det lengre!!! Det syns jeg er dumt, fordi du fikk MANGE med deg på den banen, og du ga deg jo heller ikke, og jeg savner det.

 5. heii, kan jeg spørre hvordan du har festet glitteret til russebuksa di? er det et spesielt type glitter eller har du noen gode tips til hvordan man setter det på så det ikke detter av? :))

 6. Noen gutter er kanskje ikke så glad i føtter, men det er også veldig mange som elsker føtter. Du har veldig fine, søte og velstrukturerte føtter. Det tror jeg du er godt klar over selv.

  Synes bildene du legger ut av føttene din er fantastiske og fotsålene dine er så rene og deilige

 7. Hei!! Lurte på en ting, følger deg på snapchat! Og der har du en vennine som har en søv/lilla farge i håret? Rart å spør her, men holder på selv å

  Prøve å få slik hårfarge, uten helt hell! Kunne du kanskjeeee forklart hvordan hun fikk hårfargen eller evnt forklare hvordan du fikk den grålige fargen i ditt hår?? 😁😁

 8. Åå så fine de var! Det var jo kjempefint på føttene?? Det hadde jeg aldri tenkt på selv, men nå skal jeg jammen meg ta å prøve det ut, haha. Har noen flash tattoos som er bestilt på ebay, veldig mye å velge mellom og kjempebillig! Og du har kjempesøte føtter og tær, litt rart å si kanskje men det har du, haha. kreativ er du!

Leave a reply