Hei søtinger! I det siste har jeg prøvd ut en ny foundation, nemlig Dream Wonder Nude! Dere har helt sikkert sett den en del på reklame allerede. Det nye med denne er at den har «ultra light texture» som vil si at den er utrolig tyntflytende, omtrent som vann! Den dekker godt og har fått en ny dråpeformet applikator som gjør det hele veldig enkelt!

Jeg skal ikke lyve, for jeg har ikke testet ut så mye kjede butikk sminke siden jeg var veldig mye yngre enn jeg er i dag. Men denne overrasket meg veldig! Det virker som om dette kanskje kan være redningen min i sommerheten. Nettopp fordi den er så innmari tyntflytende samtidig som den dekker utrolig godt. Jeg har som tidligere sagt at jeg ikke aaaner hva jeg skal gjøre om sommeren når det gjelder huden min. Jeg har så utrolig mye pigment flekker og alle andre mulige flekker for den saks skyld, haha!

Sånn ser applikatoren ut! Den er veldig glatt og er lett å påføre på huden! Jeg har funnet ut at farge «22 Natural Beige» er den som passer best!


Her ser dere den på huden! Igjen med en liten trutmunn, haha jeg må virkelig slutte med det tullet der.
Skal prøve å få laget en sminke video til dere veldig snart!

//Annonse

-A9 

21 Responses to Dette var noe nytt!

 1. Noe du ville anbefalt for oss som vil prøve noe nytt? Er keen på å få meg en ny foundation kjenner jeg og vil ha noe nytt…

  Har du veldig lys hud? Min hud er lys, og jeg sliter alltid med å finne riktig fargetone på foundation. Tror ikke jeg har funnet en som er helt perfekt… Krise

 2. Nice!

  Lurer veldig på hvordan tatoveringene under føttene dine er nå, om de er slitt, hvordan du bevarte tatoveringene etter du tok de osv. Kunne du svart meg kjapt, eller laget et innlegg om det. ( har veldig lyst på tatovering under foten, men har ikke sett andre en deg som har det og lurer veldig på hvordan du tar vare på den osv) (:

 3. Hei<3 hvordan fikk du håret ditt så lyst? Striper eller farger du det? Jeg er naturlig blond men jeg farget håret litt mørkere med minicolor for en stund siden, og. nå ser håret mitt oransje ut og det ser ikke bra ut på meg :/Jeg har veldig lyst på en kald, blond farge som deg, hva synes du jeg burde gjort? Farge (minicolor) eller stripe det?

  🙂

 4. Hvordan hudtype har du? Sliter med å bli veldig oljete utover dagen, derfor er det viktig at den ikke ha oljer i seg. Mange passer jo best for de med tørr/normal hud. Så hvordan er denne? 😀

 5. Tenkte jeg kunne nevne at om du sliter med pigmentflekker burde du bruke solkrem daglig, når du først har fått så vil det bare kommer flere. Er 80% sikker på at pigmentflekkene kommer fra solen om du ikke allerede bruker solfaktor daglig, og da tenker jeg ikke på solfaktor i sminke. Solfaktoren i sminken holder ikke den faktoren som står på.

  Anbefaler deg å teste ut Missha all around safe block soft finish sun milk, dette er en koreansk merke og jeg elsker denne. Bruker den daglig, og er ikke klissete og lukter heller ingenting! Du får kjøpt den på ebay, men pass på at selgeren sender fra Sør Korea, så slipper du fake produkt! 🙂

Leave a reply