Kjærlighetssorg. Mitt dype store tema som ofte har gått igjen i media. Jeg har lurt på det ofte, hvorfor det var akkurat det innlegget som virkelig tok av. Jeg tror mange kjente seg igjen, på en annen måte enn før. Jeg kan skrive om følelser, det er vel det jeg virkelig kan. Så når jeg skrev om den verste følelsen jeg noengang hadde vært borti, ja da var det rått og ekte. Så denne gangen var det P3 som lurte på om jeg kunne ta turen innom for å prate om kjærlighetssorgen min, og ikke minst hvordan i huleste heite jeg kom meg ut av det hele. Haha, jeg hadde med meg Martine inn i studioet når jeg tok interjuvet.. I det jeg så opp etter at jeg innså at jeg selv hadde stirret godt ned i bordkanten de siste 4 minuttene så jeg Martine med tårer nedover ansiktet sitt. Jeg ble litt satt ut, men også enormt takknmelig. Hvis mine ord virkelig kan få frem så dype følelser hos mennesker, så har jeg gjort noe riktig.

 

 

Så alle sammen! Skru på P3 klokken 18.00 i kveld og hør meg skravle og bable om kjærlighetssorg! 

-A9

37 Responses to TA PÅ RADIOEN I KVELD!

  1. Jeg har ikke mulighet til å høre på radioen kl 18, men tror du at du har mulighet til å legge ut intervjuet i ettertid? Vil så gjerne høre.

  2. Elsker bloggen din, Anniken! Noen av innleggene dine er så dype, at jeg kan sitte å reflektere over dem i flere timer. Kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver, og måten du tenker på. Du er et dypt menneske, som gir et sterkt inntrykk. Det er få personer som gjør det. Lykke til med alt!

  3. Gleder meg til å høre! du er så flink å sette ord på ting som mange føler, men ikke klarer å utrykke<3

  4. Er det noe sted man kan høre dette? På nettsiden deres eller noe? Kunne jeg ha fått en link isåfall?

  5. Er det mulig å finne dette intervjuet på p3 sine sider? Er desperat etter å høre!! Leter som en gal!

  6. Åååh så fantastisk!! Radio er SÅÅÅ gøy! Har jobbet i det selv og savner det så utrolig mye! Men tiden strekker dessverre ikke til… 🙁

  7. Kom deg over det a.. Du gir alle et dårlig inntrykk av Mikkel som ikke har gjort en dritt galt, du må slutte å dra opp det her. Tydligvis elsker du å snakke om det enda, men du burde tenkte over at det er to i den saken her, og han er nok drittlei av å høre om deg som snakker om det bruddet og den jævla kjærlighetssorgen din overalt. Get over it

  8. synes det er flott du fronter noe sånn som dette Anniken . Kjærlighetssorg er om mulig det værste man opplever! Det er også noe alle opplever opptil flere ganger i livet:)

Leave a reply