tenk at reisen så langt har tatt meg helt til Trondheim! Jeg kom hit etter rundt 4-5 timer fra Åndalsnes i går, og møtte min veldig veldig gode venn Jesper jeg møtte for et par år tilbake. Ser det går noen rykter her og der om at vi dater, men dessverre! Haha, vi er kun gode venner og alltid kun vært venner. Vi tuller hele tiden med at vi gjør det dårlig på hver vår front når vi henger, da det helt sikkert ser ut som vi er et par. Merkelig hvordan man tenker slik, man bare antar folk er kjærester. Uansett, i går var vi bare hjemme, kjøpte en flaske vin og så på Side om side. Elsker den serien! Er ikke så mye jeg synes er så fryktelig morsomt på norsk tv, men akkurat av dette programmet ler jeg godt. På morningen i dag hadde jeg ikke på vekkeklokke, og jeg kan ikke huske sist jeg ikke gjorde det? Sov helt til klokken 10, og kan heller ikke huske å ha sovet så lenge på en stund. Selvom det kanskje høres veldig tidlig ut for mange. Ikke for meg.. hehe. Ah, nydelige Trondheim! Vi skal ut å sjekke ut byen nuu.

genser: vintage / bukser: stella mccartney / sko: acne

2 Responses to DAGENS OUTFIT

Leave a reply