“they can have us both. I have their past, you can have their future”

Er det i det hele tatt mulig å være like pen som Julia Roberts? Så pure, vakker.. naturlig. ekte. Men alle hennes flaws gjør hun så vakker. Det er viktig med arr. De gjør deg vakrere. Husker jeg tenkte det med eksen min, arrene på siden. Han hatet at jeg tok på de. Hatet at jeg elsket de. Ville aldri hatt det annerledes. Han er akkurat slik han skal være. Stepmom, eller side ved side som den heter på norsk Netflix er en film om to mødre. En mor, og en stemor som kjemper om det å bli elsket. Så skjer det noe, som snur alt på hodet. Og det er.. en nydelig film. Jeg gleder meg til du får se den.

4 Responses to SØNDAGSFILM

  1. Har du med deg pålegg når du er på tur, hvis de ikke har vegetarisk og melkefritt der du er? Spiser du enda mye av de samme påleggene og alpro yoghurt? Har du noen tips til gode veganske snacks, yoghurter eller pålegg? Klem <3

  2. Regner med du har sett den, men Closer med Julia er virkelig en av mine favorittfilmer. Den er så ekte og ærlig. Filmen handler rett og slett om kjærlighet og bedrag uten at det er pyntet på eller overdrevet.

  3. Er så enig med deg!! Julia må jo være en av de vakreste og råeste skuespillerene jeg kjenner til. Jeg er helt obsessed av henne nå, og ser en ny film av henne hver uke <3 og denne filmen er fantastisk!!

Leave a reply