Black friday tilbud – Gratis strap uansett hvilke klokke du velger!

20% på utvalgte “gift sets”

50% rabatt på utvalgte produkter

MASSE GODE PRISER PÅ DANIEL WELLINGTON!

I dag er det Black Friday, og i dag har Daniel Wellington masse masse gode tilbud på siden sin! Du får en helt gratis strap uansett hvilken klokke du velger! Du får også 20% rabatt på utvalgte gift sets og 50% rabatt på utvalgte produkter! Jeg tror aldri Daniel Wellington har kommet opp med så gode tilbud, så det er en fin sjanse til å kjøpe en gave til noen du er glad i, eller bare unne deg selv noe veldig fint. Denne gangen gikk jeg selv for en klokke i rosegull, og valgte meg både en sort og brun strap. Synes denne i brun var så innmari fin, og har ikke en lik fra før av. I tillegg er disse klokkene så tidløse og fine på armen uansett hva du skal morgen eller kveld – og hvorfor ikke bare bytte strap til en annen anledning? Jeg skal hvertfall kjøpe litt gaver til mine i dag med litt gode rabatter!

Psst. Med koden "ANNIJOR" gir deg enda 15% rabatt!!

3 Responses to DE FINESTE KLOKKENE PÅ TILBUD

  1. Hei Anniken!
    Hvor er den sorte kåpen på innlegget litt lenger ned fra? den er så fin!!
    Gleder meg foresten veldig til å se din kolleksjon, du er så flink og burde være veldig stolt. Du har også norges kuleste stil så det blir nok sykt bra 😀
    Stor klem

  2. Hei! Digger podcasten deres, det eneste jeg har å «pirke» på er at Cornelia spiser og drikker mens dere podder og det er ikke veldig dikk å bli smattet i øret! Men ellers, kjempe bra jobbet!

Leave a reply