HJEMMELAGET PASTA

I går hadde jeg noen venninner på besøk, og bestemte meg for å servere litt pasta! Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å lage min helt egen da jeg har sett det flere ganger på tv. Det er faktisk lettere enn jeg trodde! Det du trenger er egg, durumhvete og en kjevle! Det var faktisk så godt at jeg kan på en måte nå ikke forestille meg å spise pasta fra butikk! Kommer så klart til å gjøre det, men gud! Dette var faktisk noe helt annet. Gleder meg til å servere dette til mamma og pappa når jeg kommer hjem i julen sammen med spinat, pesto og laks! Du kan så klart adde det du vil av topping selv, men dette må prøves!

// Yesterday I had some friends visiting and decided to serve some pasta! I have wanted to try to make my own pasta since I have seen it several times on the tv. It’s actually easier than I thought! What you need is egg and durum wheat! In fact, it was so good that, in a way, I can not imagine eating pasta from the store anymore! This was actually something completely different. Looking forward to serving this to mom and dad when I come home for Christmas with spinach, pesto and salmon! You can ofcourse add what you want when it comes to topping, but you must try this dish!! //

4 personer - 5dl durumhvete, 3 egg og 2 eggeplommer
 // 4 people - 5dl durum wheat, 3 eggs and 2 egg yolks //

Kna deigen sammen i ca. 15 min og deretter la den hvile i ca. 30 min. Kjevle ut så tynn du klarer.
// knead the dough for 15min and then let it rest for 30min. Then use a rolling pin! //

Brett deigen ca 3-4 ganger og kutt den opp i små linjer.
// roll the dough 3-4 times and then cut it in small pieces //

Kok opp pastaen i ca. 3 min sammen med litt smør og salt
// Boil the pasta for 3min with butter and salt //

Voila! fresh pasta <3

6 Responses to LAG DIN EGEN PASTA!

Leave a reply