Reklame for eget klessmerke

Æææææ, jeg har ikke så mye ord akkurat nå. Kan ikke tro at dette endelig kom i mål. At dette nå er virkelighet, at vi fikk det til! Jeg kan ikke si så mye annet enn happy shopping, og at jeg håper så inderlig dere liker klærne!! Dette er min helt egne ETISK produserte kleskolleksjon!!! For en reise dette har vært. Er så stolt. Tror jeg må summe meg litt i dag og komme tilbake med 10000 ord til, men akkurat nå vil jeg bare slippe dette for dere, og la dere ta det i mot slik dere vil ta det i mot. Bare ha i bakhodet at vi ikke har mange av hvert plagg, så vær raske!! For når denne kolleksjonen forsvinner, er det hele borte!

SHOP HER

33 Responses to HER ER KLESSMERKET MITT!

 1. Er student så kunne bare ta meg råd til et plagg, men er veldig spent <3 Første gang jeg kjøper et såpass dyrt plagg, men til gjengjeld er det verdt det når det er laget etisk og med god kvalitet 🙂 Skulle gjerne hatt alt!

 2. ELSKER dette!! Anniken, dette er starten på noe stort! Gleder meg til å følge med på hvordan dette utvikler seg. Fantastiske tekstiler, farger og snitt. Og navnet?? Love it.

 3. Anniken, I’m so happy and proud of you♥ you inspire me every day with your kindness, your honestly, your creativity, your humanity. You inspire me to be a better person and you teach me to take care of myself and to love myself as well as to have respect for others.

  The story behind your brand is empowering. The concept of your brand is inspiring. The style of the brand is just perfect.

  Thank you for making a brand that actually cares about the welfare of their workers. You are making a change and change always brings more change.

  So Anniken, congratulations and keep on doing great things♥

 4. LOVE IT!!! håper du får lov å designe mye mye mer i fremtiden, elsker snittet og renheten over kolleksjonen – og hvert plagg kan brukes avhengig av hva som er «inn». Gratulerer med dagen Anikken ❤️

 5. LOVE IT!!! håper du får lov å designe mye mye mer i fremtiden, elsker snittet og renheten over kolleksjonen – og hvert plagg kan brukes avhengig av hva som er «inn». Gratulerer med dagen Anikken ❤️

 6. Gratulerer så mye 🥂🍾 Vakre klær, nydelig merkenavn- du har all grunn til å være stolt ❤️
  Vet det ligger mye jobb bak dette, du er FLINK 👏🏻

  • Hei! Fantastisk klesmerke og alt, endelig!! Har veldig lyst å kjøpe en genser til min mor ettersom hun hele min oppvekst har klagd på hvor dårlige arbeidsforhold arbeiderne innen klesindustrien har, og at ingen merker tydelig kan tilby klær som er etisk produsert. Men på nettsiden står det kun “good conditions” og “according to my requirements and standards”, skulle gjerne hatt noe mer informasjon. Jeg har fulgt bloggen din lenge og sett sweatshop så har ingen tvil om at arbeiderne behandles godt, men vet at flere, inkludert min mor, vil kunne kritisere mangel på info, i tillegg lurer jeg selv på av ren nysgjerrighet hva dine standarder er:)
   Elsker konseptet og klærne og merkenavnet <3 <3

 7. Hej! Har letat överallt vad den gröna bikinin/bh-n är ifrån som du har på bild på instagram annonsen tillsammans med knust porselen byxorna. Hjälp!

 8. Gratulerer veldig mye! Dette er helt fantastisk Men synes det er synd at du ikke tilbyr størrelser for formfulle og litt større jenter. Jeg så at du har xs/s og m/l, men ikke xl? Det er jo å ekskludere ganske mange jenter som kanskje ønsker å kjøpe klærne dine, men som ikke kan det pga størrelsene. Hvis du har mer varierte størrelser, så blir dette helt topp 🙂

  • Ja, er alltid noe. Dette er en kolleksjon der m/l skal passe de fleste, men ser ulikt ut på ulike personer. Jeg håper at vi har råd til å kunne ha et mye større spekter av størrelser neste gang, men dette er en etisk klesskolleksjon fra min EGEN lomme, så vet du hva.. Det er faktisk veldig vanskelig å få til alt her i verden. Dette er resultatet av “mitt aller beste” 🙂 Håper du forstår det.

 9. Tenk at du nå kan vise alle at en 22 år gammel blogger også kan lage et etisk, stilrent klesmerke… wow. Og i tillegg med en så ekte bakgrunnshistorie. Knust Porselen er dope! Gleder meg til vi får se mange flere kolleksjoner med tiden, denne var bare dødsfin!
  love <3<3

 10. Gratulerer så mye Anniken! Originale og kule klær, akkurat slik jeg så for meg at det ble.
  Klikket meg hjem pologenseren. Elsket detaljen ved hendenene!! Håper bare den passer.
  Jeg er bare 163 og ganske tynn og bruker xs til vanlig, men så henne modellen som hadde den på seg er ganske mye høyere enn meg. Isåfall får den bare bli litt oversized hehhe

Leave a reply