Russetiden er over og egentlig er jeg dødsglad. Jeg er så drit lei av alkohol, fyll, fest og for lite søvn. FOR LITE SØVN. Fyttikatta jeg har fått så lite søvn, haha. Om det var verdt det? Ja. Jeg kommer til å savne det hele, bare ikke akkurat nå. Nå hadde jeg ikke orket en dag til. Prøvde å dra den så langt jeg kunne på 17. Mai, men når vi skulle ut på byen var jeg nødt til å komme meg hjem. Det er virkelig lenge siden jeg har vært så sliten. Det er uansett godt å få bloggen min tilbake.. Ikke at noen andre har lånt den, men dette er virkelig babyen min. Herregud så sur, grinete og humørsyk jeg kan bli av å ikke skrive. Det er helt latterlig i grunn.

Jeg var faktisk nødt til å dynke ansiktet mitt i glitter på 17. Mai. Jeg var så rød i skinnene av feber, nesen var knallrød og leppene var hovne. Jeg gikk rundt med en hel dorull i lomma og snøt meg ca hvert 5 minutt. DEILIG HÆ? Ellers var det superrart å feire 17.Mai et annet sted enn Drammen. Det er første gang jeg har feiret uten mamman og pappaen min.. Det er så innmari rart hvordan livet endrer seg så brått. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være i Sandnes på denne dagen.

Så var det meg og Kari på tur den siste Tryvanns helgen! Jeg dro til Drammen for å få rullet og festet de siste dagene. Jeg har ikke lenger tellinga på hvor mange dager jeg har vært ute på rad. Kjørte 7 timer i bil da vi endelig var fremme i Sandnes og skulle rett på fylla igjen. Tjohei, jeg skjønner ikke at jeg har klart å trampe meg igjennom. Har blitt kjent med en haug med mennesker på kort tid, hatt mer latter enn på lenge og opplevd helt sinnsykt mye gøy. Jeg har fått minner for livet og jeg ville gjort det om igjen, 100 ganger til. TUSEN TUSEN TAKK for en helt vill russetid. WE MADE IT!

-A9

18 Responses to De siste bildene av russetiden

 1. Det både ser og høres ut som dere og du har hatt en fin, minnerik og ikke minst morsom russetid. Misunner deg. Håper det står bra til med deg nå og at du får en fin tirsdag, uke og en fin tid fremover 🙂 klem<3

 2. haha. så sliten du så ut. men håper du hadde det fint og at det ikke ble for mye tull og drama. hehe. husker fra min egen russetid xD ha en fin dag =)

 3. kan du være så snill å fikse bloggen din, det er sykt irriterende når du ikke kan lese hele innlegget på bloglovin slik du kunne tidligere.

 4. Alkohol, fyll, fest og for lite søvn er fire ting jeg absolutt ikke takler. Jeg hadde rett og slett ikke overlevd, men det er morsomt å lese at du har hatt en minnesrik russetid du gjerne kunne leve om igjen 100 ganger til. Håper du har storkost deg på 17. mai, det har i hvert fall jeg gjort. Gratulerer med vel overstått russefeiring!

 5. Jeg elsker, elsker trenden du har satt i gang med flashtattoo-«bånd» i panna! Men et lite spm, hvordan er det du får de vekk? Jeg sliter skikkelig med å få mine av, og har ikke lyst til å gå rundt med gullrester i panna, haha..

 6. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

  Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂

  Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  Ellers vil jeg tipse deg om (dette er altså ikke reklame, men jeg vil tipse deg om det fordi jeg synes du fortjener det) det annet siste innlegget mitt der gir jeg bort en helt gratis kjole som jeg kjøpte på nelly! Gi beskjed i innlegget mitt hvis du vil ha den 🙂

 7. Hvilken modell og størrelse hadde du russedressen din i? :)) Er russ selv neste år og synes din dress satt så fint på!

Leave a reply