· SAMMEN MED VENNER & MASSE SOL ·

Noen som også sitter i solsteika mens de leser dette? Jeg gjør i hvertfall det. Det føles som dagene har gått forbi meg og plutselig uten at engang en liten humle har fått merke det ble det sommer. Et lite sjokk i kroppen som har gjort det til at det tar litt tid for meg å innse antar jeg. Jeg har ikke fyllt kroppen med frihet, sommervarme og iskald istee enda. Jeg vet ikke. Var det sånn at det hele var lettere når jeg var yngre? Var det faktisk sånn at sommerferien føltes ut som en evighet og at du aldri skulle sitte på en skolebenk igjen? Dagene var langsommere, og kveldene var lengre. Nå føles alt som et klapp og 2 timer igjen. De gamle gjengene har forflyttet seg til byer du steder du ikke kan uttale, og du? Ja du sitter der du satt. Ser på at alt forandrer seg rundt deg mens du alltid kommer hjem til det som heter hjem. Du har ikke fått 10 nye studentvenner, og du sitter fortsatt å venter på de endeløse sommerdagene med venninnen som har startet et nytt liv halve Norge rundt. Jeg synes det er rart hvor forskjellig det neste året er fra det andre. Hvordan så mye kan skje på et år, og hvordan alt føles annerledes. Jeg vet ikke. Jeg sitter på verandaen utenfor leiligheten og må myse med et øye igjen for å se hva jeg skriver. Solen treffer meg på venstre halvdel av ansiktet og armen brenner. Jeg har på meg en grønn kjole, med små hvite blader, eller kanskje er det blomster. Håret er satt opp i en fett dott, og neglene er ustelte. Inne sitter Anders å venter på at jeg skal bli ferdig så vi kan gå. Gå for å bade, vel. Det er rart å ha noen rundt seg på denne måten igjen. Kanskje ikke alltid alene, men kanskje alltid litt ensom.

.   .   .

Where to eat in Drammen by the way?? Brask & Bramm i Drammen is tha place to go! Haha, jo men  seriøst. Utrolig gode drinker, god stemning og veldig god mat! For et par dager siden spiste jeg ovnsbakt laks med amadine poteter. Deretter smakte jeg på drinkene kalt trikken, drammenseren og passion. Alle var forsåvidt mine favoritter, jeg likte alle. Passion er tho alltid en vinner. Jentene fikk i seg sin daglige dose med pasta og burger, å vi var klare for en lang kveld. Vi ble sittende på Brask & Bramm i hele 7 timer, ja jeg vet.. Det går fader rullan ikke ann. Men vi ble sittende fra klokken 18, og regningen videre kan du ta selv. Det var en super koselig kveld med gode venner, mat og drikke. Dagen derpå dro jeg en tur til Holmsbu med Silje og stakk innom mamma og pappa for å hilse. Deretter var det straka veien hjem og her sitter jeg. Nå skal jeg og Anders ut å bade av alle ting, vi snakkes snart!

12 Responses to EN NATT I DRAMMEN

 1. Fin! Drammen kan være en fin by det, er fra området selv og tar imot tips om to do’s i Drammen med stor takk:)
  Btw hvor er blazeren din fra? Du er ALLTID FIN <3

 2. Jeg tror jeg aldri har sett deg så inderlig vakker som på disse bildene. Øynene dine utstråler slik modenhet, sårbarhet, smerte og lykke. En dybde som virker bunnløs. Øynene dine rørte meg i dag, Anniken.
  Og sminken fremhever trekkene dine på en fenomenal måte. Hadde satt veldig stor pris på om du kunne ha laget en sminkevideo ala denne looken – for gud her er du nydelig!

  Klem fast leser

 3. Du er noe av det flotteste, Anniken!! Hadde jeg sett så naturlig vakker ut som du er, hadde jeg aldri vurdert og måtte stått timesvis for og plastre et falsk ansikt på. Trist, men sant.

 4. Åhh, du er den vakreste jeg vet, både på utsiden og innsiden. Jeg har et spørsmål til kjæresten din egentlig (hoho) 😛 Gikk han først UiB? Ettersom han er fra Bergen? Og vet han om man kan ta enkelt emner der? Har et spørsmål til til han og det er hvordan han som bergenser (i likhet med meg) synes det er å bo i Oslo? Vurderer sterkt å flytte selv 😀

 5. Hvilket kamera her? Olympus igjen? Vurderer å kjøpe men lurer på hva slags linse du har brukt på disse evt? <3

 6. Kommenterer sjeldent blogg, men må bare nå kjenner jeg. Så deg første gang på YouTube for kanskje et år siden, og jeg får bare mer og mer sansen for deg. Herregud, du virker så kul! Haha. Stilen din, personligheten, ja – alt! Digger deg 🙂 haha hørtes heftig nørd ut nå. Men jaja! Ha en fin dag 🙂

Leave a reply