I dag drar vi hjem til «kalde» Norge! Ah, jeg har hatt det helt fantastisk her nede og bloggen har stått meg uuutrolig nært. Bedre enn på lenge og det føles godt. Har faktisk klart å blogge to ganger om dagen i en uke! Det er F ikke dårlig. Skal prøve å få laget en innkjøpsvideo til dere når jeg kommer hjem. Gruer meg til en stressende tid fremover, ikke bare er det russetid, men siste innspurt til å i det hele tatt klare å stå i alle fagene. Jeg skal ikke stryke, det skal bare IKKE skje. Da kommer jeg til å gå så i grøfta. Får håpe på det beste, etter vinteren gikk ikke akkurat skolen så veldig bra. Uansett, nå er det ikke lenge før flyet går og jeg samler tankene. Det skal bli godt å komme hjem også. Så fikk jeg forresten tatt tatovering i går! De som hadde tatoveringssjappe i nærheten kunne ikke, så vi dro inn til Torrevieja istede og jeg angrer ikke! Hun var sykt FLINK!

Genser og shorts: Designers remix / Veske: HER
Dere måå faktisk høre denne sangen, får så sommerstemning i kroppen at jeg ikke klarer å sitte stille!

-A9

42 Responses to Denne sangen må dere høre!

  1. Heidu, det firkløver armåndet, vet du hvem som har designet det? har så lyst på sånt men aner ikke hvor jeg får kjøøpt:

  2. Du var nydelig, men sangen likte jeg ikke. Synes den høres ut som en typisk H&M sang, og de er jeg virkelig ikke fan av.

    Ikke for å være negativ 🙂

  3. Hei fine deg! Bare lurer på hvordan extentionset har holdt seg hittil? Vurderer å sette på extentions på samme måte som du gjorde det men er så redd for å ødelegge håret eller at det skal se falskt ut etter et par måneder.. Takk for svar på forhånd! <3

  4. Hei vakre deg 🙂

    Lurer på hvilken størrelse du har på vesken? den store eller den lille? 🙂

Leave a reply