Utrolig gøy å se at det var så mange som likte innlegget mitt i går, fikk meg en god latter selv når jeg leste deres flauser også. Haha, er det mulig. Nå er vi på vei til Zenia for å shoppe. Det er siste dagen her nede og vi skal prøve å fylle koffertene. Skal få tatt litt bilder i dag og ta tatovering om det er åpent. Hååååper! 


Kjolen min er forresten kjøpt: HER 

-A9

15 Responses to Ut på tur, aldri sur!

  1. anniken!! du har så vakre bilder på bloggen din 😀 hva slags kamera er det du bruker? 🙂 og er det noe spesielle linser? 😀

  2. Hva heter området dere bor på? 🙂 vi har selv hatt leilighet i mil palmeras de siste 16 årene og det er såå fint der! Anbefaler dere å dra på Habaneras og Dos Mares også for shopping! Heter forresten La Zenia Boulevard og ikke bare Zenia 🙂

  3. La Zenia Boulevard er veldig flinke på småtattoveringer, om du vet hvordan du vil ha de. Har jeg hørt fra innbyggere der, haha 🙂 Nyt resten av tiden i Spania! Klem

Leave a reply