Hodet dunker, leddene skriker etter hjelp og trøtthetsskalaen min er på 110. Er det virkelig overhode mulig å ha så dårlig flaks? Haha, denne uken, denne perioden for den saks skyld er så utrolig viktig. Som mange andre har vi haugevis av prøver denne uken og jeg klarer å bli ordentlig syk. Eller.. Jeg brygger på noe innmari stort ihvertfall. Konstentrasjonen min er også så fjern om dagen at jeg vurderer å komme meg til en lege, jeg klarer rett og slett ikke å prate innimellom. Haha, greit jeg mumler mye, men i det siste har jeg slitt ordentlig med å få ordene ut av munnen. Akkurat som om jeg glemmer de.. Haha, er det ikke det ene så er det virkelig det andre. 


 Jeg har vel blitt syk av russetiden, haha noe sånt må det iallefall være. Er man med på leken får man tåle steken, jeg vare bare ikke helt forbredt på at det skulle skje akkurat DENNE uken. Blæ. Sitter forresten å ser Interstellar, jesus christ for en veldig veldig wierd film. Got to love it. Skulle gjerne hatt en samtale med regissøren. Fikk frysninger når han nevnte dimensjoner. Tror jeg hørte det ordet første gang som 8 år da onkelen min fortalte meg at han trodde helt og holdent på at vi lever i en flere 10000 talls dimensjoner. At flere mennesker går rundt oss hele tiden, at det er det som er «spøkelser». Vi bare kan føle de forskjellige verdenene innimellom, og det gjør de med oss også. En rar tanke, men hvorfor ikke.

-A9

35 Responses to Dette kan ikke skje nå!

 1. Fort gjort å bli syk, spesielt i en tid som russetiden.. Lite søvn, alkohol, og ikke rett mat til ikke rett tid resulterer ofte i sykdom. Du får se det på som en «god ting», at kroppen din klarer å si ifra! Satser på du blir frisk raskest mulig <3

 2. Synes virkelig du bør dra til legen, det høres nesten ut som at du har fått kyssesyken…

  Du får ha masse god bedring Anniken!

 3. Hvordan går det med den blåe dressen blant alle de røde? Husker du nevnte noe med det i det innlegget hvor du skrev at russeklærne var ankommet 🙂

 4. Aldri gøy å bli syk i russetiden, kjenner meg igjen selv! I anledning det du skrev er det mulig du kanskje har fått kyssesyken? Om du ikke har hatt det før. Det fikk hvertfall jeg tidlig i russetiden, noe jeg ikke visste noe om, trodde jeg bare var sliten pga alt som skjedde i den tiden, og små forkjølet pga man var ute i lite klær etc, men så ble jeg skikkelig syk i eksamensperioden, noe som viste seg å være kyssesyken. Kjipe greier! Så hadde jeg vært deg, dra til legen og ta blodprøve, i tilfelle det skulle være noe sånt 🙂

 5. Haha, syk i russetiden er veldig vanlig altså. Jeg var syk i 6 (!!) uker etter russetiden. Husker jeg hørtes ut som en mann i flere uker. Men jeg badet før 1. mai og kunne vel egentlig takke meg selv. Ble ikke så raskt frisk av å feste hver dag frem til 17. mai heller, heheh… KOS DEG i russetida!! Beste minnene jeg har!

 6. Er avgangselev og russ jeg også, jeg har også klart å bli skikkelig syk! Det er døds kjipt, men bare ligg rett ut og bruk alle kjerringråd du finner haha, det gjør jeg 🙂 god bedring!

 7. er desverre obligatorisk å bli syk i russetiden 😛 skjenner ingen som ikke var syk i min russetid 😛

 8. Kan du forklare hvorfor russetiden starter så tidlig hos dere? Trodde det var normalt at den stater natt til 1. mai, her jeg bor er det hvertfall slik. Hvis du går med russebukse før du skal blir man sett veldig rart på.

 9. Sjekk deg for hjernehinnebetennelse. Det er stoor risiko for å få det i russetiden. Da må du i allefall få sjekket det fort som bare det. God bedring : )

 10. Huff da, god bedring til deg Anniken!:( Håper du føler deg bra igjen så fort som bare mulig. Sender positive tanker og krysser fingrene <3

 11. Skjønner hva du mener, jeg var på jobb igår som turntrener, så klarte jeg å få kneskålen ut av ledd, og muligens brudd i den.. 10 dager til russetiden!’ Hvorfor?!

 12. Du burde absolutt sjekke deg for hjernhinne betennelse, er russ iår jeg også men jeg har tatt vaksine mot det! Er hvertfall 1 russ som dør hvert år av hjernhinnebetennelse fordi de ikke har dratt til legen siden det er akkurat samme symptomer som fyllesyke og vanlig forskjølelse :/ du burde absolutt sjekke deg, værsåsnill 🙁

 13. Jeg husker jeg ble syk I russetiden, måtte gå på en kur så kunne ikke drikke mer resten av russetiden 🙁 var veldig kjipt men som du sier er man med på leken så må man tåle det. Hehe. Russetiden ble forsatt morsom da så gikk bra 🙂 Du får komme deg til legen så du finner ut hva det er, Lykke til 🙂

 14. Ble syk dagen før russetiden ifjor fordi vi var så lenge ute og holdt på med bussen, så jeg var den første russen de hadde inne på legekontoret (dag 3 eller 4), og var syk resten av rt, haha uff! God bedring 🙂

Leave a reply