Det er ikke så veldig lenge til det er Gullruten i Bergen og jeg trenger hjelp av dere.. Virkelig, jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg. Haha, jeg skulle vel egentlig vært plantet godt i russebuksen den dagen sammen med alle på landstreffet i Stavanger. Blæ, litt seigt å gå glipp av det. 

Første antrekk føler jeg er veldig sommerlig. Vet ikke helt om jeg liker brune eller sorte sko, men det er dette antrekket som først poppet opp i hodet mitt. Behagelig, lyst og frisk! Passer perfekt mot sommeren og jeg klarer å se for meg selv til en viss grad i denne kjolen!
Kjole: HER / Sko: HER / Blomsterkrans: HER / Jakke: HER 


Nummer to er litt mer klassisk. Jeg elsker hvordan kjolen er i en metallisk effekt! Enda finere er den på videoen på Nelly! Armbåndet vil jeg ha på overarmen, og jeg byttet ut skoene med noen som var litt mer freshe enn de på bilde. 

Kjole: HER / Armbånd: HER / Sko: HER 

Disse kjolene er alle kjempe fine! Føler nummer 5 er litt Rihanna style som på grammys, haha i en veldig mye mindre sjokkerende tone! 

3: HER / 4: HER / 5: HER 

Trenger hjelp…. Hvilket antrekk synes DU er finest??

//Affeliate 

-A9

104 Responses to Hvilket antrekk til Gullruten? (HJELP)

 1. Jeg syntes helt klart antrekk nummer 2! skikkelig classy, og passet perfekt til gullruten. Tror du kommer til å se stunning ut i den kjolen!

 2. Syns den sølvkjolen var utrolig fin, hvertfall med sølv armbåndet. Men kjole nr 3 var drit fin og du skiller deg sikkert ut med den. Pluss at den kommer til å passe fint til det kalde håret ditt (:

 3. Jeg tror du hadde vært nydelig i den gule kjolen! Og hvis ikke den, så tror jeg du hadde sett smashing og fresh ut i den oransje. Jeg synes du er en person som stråler og kler farger veldig bra, så jeg tror du hadde sett veldig bra ut i sterke farger som f.eks gul eller oransje. Men hele antrekk nummer 1 var også veldig fint! Den smukke kler alt, er det ikke det de sier? 🙂 nydelig blir du uansett

 4. Jeg synes at nr en var veldig fint, du MÅ jo heller ikke ha den kjolen, du kan jo ta en kjole lik den gule bare i hvit, eller tilsittende. Men nr en likte jeg veldig godt:))

 5. den oransje uten tvil!! Den fargen er så fin og passer virkelig nå som det går mot sommer 😀

 6. nr 2 er jo kjempefin! men kan også bli litt kjedelig og vanlig, personlig ville jeg kanskje valgt den. Nr 3 tror jeg passer deg veldig godt, samtidig som den skiller seg ut!

 7. Nr. 3 eller nr. 5! Det passer skikkelig fint til håret ditt og du ville rocket det antrekket 🙂

 8. jeg følte at kjole nr 4 var veldig typisk deg! ser ingen andre har sakt den, haha. men tror du hadde rocket den kjolen!!

 9. Jeg syntes nr 1, men med noen andre sko i en sterk farge. Hvis du vil være vågal var nr 2 og 3 også utrolig fine. Lykke til!

 10. Ville valgt enten antrekk 1 eller 3 😍😍 Synes nr 3 var utrolig kult og nr 1 utrolig søtt og fashion aktig☺️

  Utrolig fine alle sammen, men de var nok de jeg synes passer best til denne type anledning!!!

 11. Synes helt klart nr1. Synes det passer din persolig, og det ser veldig gjennomført ut. Itillegg er det veldig passende til våren og elegant;)

 12. går for nr 2! du er nydelig i den fargen. Det er elegant og delekat – akkurat slik dresscoden på gullruten er. 🙂

Leave a reply