Hei engler, håper dere har noen varme dager i mellom all denne kulden og at dere tar litt ekstra vare på dere selv inne på badet. Det å gi seg selv en ansiktsmaske eller en liten skrubb i dusjen kan gjøre mye på selvfølelsen disse dager. Merker selv at det allerede har begynt å verke i kroppen, og forstår ikke hvordan jeg skulle holdt ut om jeg ikke tok en tur til varmere strøk her og der. Derfor synes jeg dere som ikke kan, eller vil er så sterke. Vi i Norge er kanskje litt vikinger likevel. Vi kan syte så mye vi vil, men for å holde psyken på plass en så lang og kald vinter er ikke bare bare.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hadde slitt, jeg hadde virkelig det.

//Hey angels, hope you have some warm days in between all this cold and that you take a little extra care of yourself in the bathroom. Giving yourself a face mask or a small scrub in the shower can do a lot with the self-esteem these days. I don´t know how I would keep sane, if I did not travel to warmer places. Therefore, I think you who cannot or don´t want to go are so strong. We in Norway are perhaps a little more vikings than we know. We can complain as much as we like, but to keep our mental health in place for such a long and cold winter is not just easy 

Uansett tenkte jeg å vise dere noen små skatter jeg fikk av Gevir før jeg dro på reise. Disse fine spennene fra Miss Mathisen er ikke bare vakre, men de har også en liten kolleksjon hvor pengene går til Leger uten grenser. Jeg valgte ordet “Grenseløs” fordi jeg ble tiltrukket av det, men jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg har også ikke helt bestemt meg for hva jeg mener det betyr. Om det er landegrenser, og at jeg mener vi alle er ett. Eller om jeg er grenseløs.
På alle måter det kan tolkes..

//Anyway, I thought to show you some treasures I got from Gevir before I left. These hair accessories from Miss Mathisen are not only beautiful, but they also have a small collection where the money goes to “leger uten grenser”. I chose the word “boundless” because I was attracted to it, but I don’t quite know why. I also haven’t quite decided what I mean it means (haha). Whether it’s borderlines and that I mean we are all one and equal. Or if I’m boundless. In all ways it can be understood.

4 Responses to EN LITEN SKATT

  1. Har du og cornelia sluttet med podcast eller kommer det mer? Savner den så mye, var virkelig et lyspunkt i hverdagen. Håper det kommer mer!

    • Åh så hyggelig. Vi har en litt vanskelig periode med å få til alt nå som vi reiser så mye, men vi er i gang med planleggingen!! <3

  2. Utrolig fint! Ser på bloggerne nå, den sorte buksen du har på deg når du er i Portugal er så fin på deg, hvor er den fra, hvilket merke ??? <3

Leave a reply