inneholder annonselenke

Ehh, Zanzibar? Det hele skjedde så fort. En tanke, en ide, et vennskap, en flytur.. eller.. 3. Det ble 3 flyturer. Jeg vet ikke hvor fantastisk ironi er, eller hvordan det hele fungerer. Men plutselig var jeg i Dubai, og håpet for første gang Jodel hadde fest. Mellomlanding, min skyld? Vet ikke om hva som er rett og galt i andres øyne lenger. Om det er feil å bestille reise om man må mellom lande i et slikt land. Hva du synes, eller hvor mye du bryr deg om hva jeg synes. Din kamp, min kamp. Dubai var en kamp mange skulle ønske de så meg i.. Jeg takket nei. Ikke faen, det orker jeg ikke. Orker ikke bry meg om menneskerettigheter. Ah, det er sånn jeg føler du leser det, men så klart. Det er sånn det ender, fordi jeg måtte bry meg om meg selv. Bry meg om egne kamper og verdier. Sier du at du bryr deg om plastikk, men kjøper engangs bestikk er du en dritt. Det er sånn det er blitt.. Damen på flyet fra Dubai sa “dere er så mye flinkere enn det vi var“. Jeg smakte litt på den, jeg gjorde det. Jeg tror det hele har eskalert. Jeg føler på det. Jeg føler dere kjenner meg, men det er så mange sider jeg ikke lenger ytrer. Som den mørke, ironiske, skumle humoren jeg kan ha til tider. Gud forby at jeg sier det høyt. Jeg vet du vet, for det er jo egentlig helt normalt. En setning på internett og bom. Glemte du Anniken, at alle ikke tenker som deg? Eller gjør de, de bare vil ikke innrømme det? Jeg vet ikke. Tenker antageligvis for mye, men alt jeg håper er at du egentlig er enig. jeg vet søren ikke om det gir mening en gang.

fine fine flotte Kaia, en av mine veldig gode venninner jeg kanskje ikke alltid snakker så mye om.

Badedrakt: HER (annonselenke) / Hatt: Lack of colors (paris boater tror jeg den heter)

Vi bor på et resort som heter Milele resort hotel, og vi kom sent i går kveld. Skal ærlig si jeg var litt redd når 4 karer hadde tenkt å sette seg i samme taxi å kjøre oss hjem. Som om jeg tror alle skal drepe meg (lol). Det gikk fint, det var en misforståelse og en time senere måtte jeg løpe inn i noen andres bungalow fordi jeg holdt på å tisse på meg. Jeg var omringet av trygge ting. Du vet, tannkrem, tannbørste, toalett, dopapir, dyne, pute, pc, ørepropper, pynteting, tepper, bilder.. hva er det jeg er så redd for hele jævla tiden? Det er ikke folket i andre land, det er er meg. Det er sannhet og usannhet jeg blander inn i noe urent. Ikke døm meg. Du får faen ikke lov å dømme meg.

8 Responses to ZANZI, ZANZIBAR!

  1. Du burde nok holde deg til bilder enn meningen. Missforstå meg rett, jeg digger bloggen din, stilen din og bildene dine, men syns bare du ikke er så god til å snakke for deg.

    • Da forstår du virkelig ikke – for meg gir alt her mening. Kanskje spesielt når ikke Anniken selv vet om det gir mening engang, haha! Elsker det. Jeg skjønner. Jeg vet heller ikke om det gir mening.. Men så gjør det det allikevel. Det er ikke bare deg. Og hvertfall ikke bare meg. Samtidig er det bare. Meg. Tankene. Deg og tankene. På ulikt sted, til ulik tid, i samme storm.. Skriver jeg nå? Eller tenker jeg høyt?
      Jeg leser, tenker du.

Leave a reply