//Sponset oppholdENDELIG ER VI HER IGJEN!ENDELIG ER VI HER IGJEN!ENDELIG ER VI HER IGJEN!ENDELIG ER VI HER IGJEN!

· SURFETUR MED LAPOINT ·

Endelig er vi tilbake i vakre Portugal! Jeg blir alltid så overrasket over hvor grønt det er her, i forhold til for eksempel Spania. Vi har reist sammen med Lapoint, noe som nå er min tredje gang! Denne gangen er vi på camp Lizandro, forrige gang var vi på camp Mohinos. Campen vi er på denne gangen har basseng, så skal ikke akkurat klage. Jeg og Andrea orket virkelig ikke surfe i dag, vi hadde ca 100 timer søvn å ta igjen etter all reisingen, så vi skal prøve oss på dette i morgen i stede. Hørte forresten at det snødde litt hjemme? TO BAD 4 YOU! Haha, det er nesten fært å si det.. Men jeg koser meg enda mer når jeg vet at det er kaldt og vått hjemme. Uff, jeg er litt fæl. For her er det nemlig strålende sol, og jeg har blitt så brun på bare en dag! Eller kanskje rød.. Altså, jeg var god og rød når jeg kom meg ut av solen. Innbilte meg at jeg kunne tåle solen, men det var litt for snartenkt. Nå skal vi ut og spise! Etter en lang dag skal det bli godt å komme tilbake til gode gamle restauranter. Portugal har virkelig verdens beste tapas..

// Finally, we are back in beautiful Portugal! I’m always so amazed at how green it is here, in relation to for example Spain. We have traveled together with Lapoint, which is now my third time! This time we are at camp Lizandro, last time we were at camp Mohino. Here it is sun, and I have become so tan in just one day! Or maybe red.. Haha, I was good and red when I got out of the sun. Now we’re going out to eat! After a long day it will be good to get back to good old restaurants. Portugal has really the world’s best tapas //

ENDELIG ER VI HER IGJEN!

14 Responses to ENDELIG ER VI HER IGJEN!

  1. Kanskje litt usaklig, men hvilket kamera bruker du nå for tiden? Som for eksempel på disse bildene? Bildene blir sååååååååå fine!

  2. Det er grønt i Spania på denne tiden også snupp . Du som bare er der på sommeren 😉 ps : flotte bilder !! mamma

  3. Nydelige deg! Du er så vakker 🙂 jeg lurte på om du vær så snill å kunne fortelle meg hva slags skrifttype du har på tatoveringen under føttene? Klem!

  4. Elsker bloggen din, Anniken! Fortsett med å være et så fint menneske som du er. Jeg lurer på hvor shortsen din er ifra? den er supercute 🙂

Leave a reply