Nå begynner jeg virkelig å komme meg langt opp i nord. Manshausen er et sted jeg lenge har hatt lyst å dra til, og trodde egentlig aldri at jeg kom til å gjøre det helt alene. Jeg kjørte tidlig fra Mo i rana og ankom rundt fire tiden. Jeg pakket ut, og lagde meg en kopp med nudler. Så la jeg meg på gulvet og sovnet. Det var så.. fint. Så rolig, og stille. Bare vannet som skvulpet utenfor. Dette stedet er unikt, og ulikt noe annet jeg har sett før. Det er rett og slett en øy med like hytter rundt om, og et lite felleshus med restaurant. Sengene er fylt med dun, og kaffen står allerede klar på benken. Dette var første gang på turen at jeg faktisk satte meg ned å leste en bok, i total stillhet. Jeg har det så fint om dagen, bare meg og meg.

6 Responses to FOURTH STOP: MANSHAUSEN

  1. For et idyllisk sted! Hvorfor har jeg aldri hørt om den plassen..? Det må ha vært et dyrebart avbrekk , ser for meg det gikk helt fint å våkne til den utsikten!<3 Ha en god helg, Anniken, alltid en fornøyelse å lese de inspirerende innleggene dine- hvor du skriver fra hjertet.

Leave a reply