reklame for egen bok 

TUSEN TUSEN TUSEN TUSEN TAKK!

Herregud, jeg gruet meg så til signering i Oslo at jeg holdt på å svime av i det jeg gikk ut av døren og inn i lokalet. Herregud, tusen tusen tusen takk for klemmer, blomster, smil og fine ord. Jeg ble helt rørt. Og jeg skjønner så godt at det hele er så rart. Jeg hadde også syntes at det var rart. Men derfor synes jeg det er så sinnsykt tøft at dere tør å dukke opp. Det har vært en helt overveldende respons på boken, og som dere også kanskje fikk med dere er det noen i New York som vil utgi boken min på engelsk, noe som er helt sinnsykt kult! Jeg prøver også å få med meg alle meldingene deres, og ikke minst bildene på Instagram – dere er så varme, snille og gode. Jeg har faktisk aldri sett så mye kjærlighet før!! Det er mange av dere som lurer på hvor jeg nå skal bevege meg, og jeg kommer først og fremst til å reise til de største byene i Norge! Nestemann er Bergen, som allerede er neste helg! Da blir det slik:

5. oktober - 16:00 på Lagunen
6. oktober - 12:30 på Xhbition

HÅPER Å SE DERE DER SAMMEN MED MEG & CORNELIA <3 vi biter ikke!

11 Responses to MIN BOKSIGNERING I (OSLO) + NESTE SIGNERING

 1. Jeg fikk boken på tirsdag, og har allerede lest den ferdig. Altså på to dager, og jeg leser ALDRI bøker. Du er en så stor inspirasjon, Anniken! Jeg har nesten nettopp kommet ut av min verste kjærlighetssorg og jeg trodde helt ærlig ikke at noen kunne beskrive noe jeg følte, så godt. Selvfølgelig er ikke min lik din, men jeg kjente meg igjen. Jeg har gråtet, jeg har tatt igjen boka fordi det har vært jævlig, og tung. Tungt fordi jeg får minner tilbake, navn, og sårheten. Men det var så godt, det var så godt på en vond måte. Tusen takk Anniken, tusen takk for at du skrev ned ord jeg ikke har klart å beskrive, følelser jeg ikke har klart å beskrive. Jeg heier på deg, alltid!❤️ Kunne skrevet så mye mer, men jeg er stum. Tom for ord

 2. Herregud, som du stråler!! Gleder meg til å kunne holde mitt eget eksemplar i hånden og ta inn over meg hvert eneste ord <3 hadde vært helt utrolig om du kom til Tromsø! Lov å drømme haha

 3. Eg gler meg til å lese boka di. Veit du, på mørke dagar brukar eg å snike på bloggen din. Snik fordi eg aldri legg igjen kommentar, men ikveld følte eg for å gjera nettopp det. Du og orda dine er sterkt lys som varmar gjennom skjermen. Eg kom over ein av meiningane angåande boka di og kom på eit sitat. Slik eg hugsar det; Ver ikkje redd for stormen, dragar treng vind for å flyge høgt til sky. Har steintrua på deg.

 4. Hei Anniken!
  Jeg er snart ferdig med boka og når venner har spurt hvordan boka er så sier jeg «det er en bok jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, er lettlest og noe ingen burde gå glipp av». Ikke bare de som har vært igjennom en kjærlighetssorg, men de som har blitt mobbet, blir mobbet, har vært mobberen og generelt det å være en ung jente i dette samfunnet vi lever i idag. Til og med de som kanskje ikke har gått igjennom det du og så mange andre har gått igjennom også, for kanskje de kan skjønne at ting ikke alltid er så lett for alle. Vi er alle forskjellige og opplever ting forskjellig.
  Jeg selv vil si jeg ble mobbet av vennene mine når jeg gikk på barne- og ungdomsskolen, noe kanskje ikke alle er enige i. Men det å være minst på nesten alle mulige måter er ikke lett. Det å få slengt kommentarer etter deg av de du egentlig kaller vennene dine, det er så dritt. Det er så innmari dritt. Det å bli ignorert i en samtale fordi «du er dum», det er dritt. Det å bli løftet opp på skap uten din egen vilje og bli forlatt der og ikke komme seg ned, det er dritt. Det å bli baksnakket av dine venninner mens du selv sitter der å hører på, det er dritt.
  Jeg har lenge vært syk, til og med uten å vite det selv, og er enda ikke helt frisk, men er kommet videre i livet. Mye henger enda igjen og mye kommer nok alltid til å henge igjen. Men jeg kommer meg videre, jeg lever videre, og det er ikke annet å gjøre.
  Jeg vil bare si at jeg setter så uendelig stor pris på denne boken og for at du har fortalt din historie. Dette er virkelig en bok MANGE kan kjenne seg igjen i og det er så viktig i dette samfunnet vi lever i idag. At vi har en talsperson. Jeg skulle ønske det fantes en slik bok når jeg var mindre.
  Så tusen tusen takk for at du er du og for at du har skrevet en helt RÅ bok.

Leave a reply