15 Responses to HER BLIR MIN FØRSTE BOK SIGNERING!

 1. Fantastisk gøy at første signeringen skal være hvor jeg jobber og greier (riktignok på Høyer, men likevel)! 😀 Det kommer til å gå superbra, don’t you worry! Du er en helt fantastisk rå person og jeg har ikke tvil i hjertet om at dette kommer til å bli noe annet enn en supersuksess!<3

  https://siljealice.com

 2. Du burde være sååå stolt av deg selv og tenke at det er vi lesere/kjøpere av boken som er heldig som får lese dine innerste tanker og som tør og dele noe som har vært så vandkelig for deg. Du vil nok hjelpe fler enn du aner. Klapp deg selv på skulderen og ta imot all skryt og oppmerksomhet på veien for det har du fortjent. Gleder meg ❤️ Og BTW, du ser fantastisk ut igjen i antrekket idag ??

 3. Det er mye usikkert her i livet. Noe som både er positivt og negativt. Det du kan være sikker på, er at det er så mange som går ved siden av deg, og holder deg i hånda tilogmed. Du er så sterk, og jeg heier så inderlig på deg Anniken.
  og tenk så flott det hadde vært å komme til lille Grimstad</3

 4. Hei Anniken. Idag kjøpte jeg boken din litt over kl 13. Og etter jobb har jeg kun hatt hodet mitt ned i boken din og jeg er nå akkurat ferdig å lese den. For introen din er helt korrekt, du blir hekta og du klarer virkelig ikke legge den fra deg. Jeg hadde en million ting jeg skulle gjøre idag, men jeg bare måtte forsette å lese.

  Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg så deg til og med på teenage boss. Husker jeg synst du var veldig pen. Sannheten er at før du skreve de åpne innleggene leste jeg bloggen din bare for jeg synsg du var pen og selvfølgelig veldig misunnelig på det. Men etterhvert som du åpnet deg opp og vær ærlig, fikk slippet pittelitt inn i hodet ditt så liker jeg deg veldig godt. Jeg husker veldig godt ene innlegget fra stavanger, husker jeg kommenterte en lang kommentar hvor jeg avsluttet med at vi kunne vært gode venner. Noe jeg tror på enda den dag idag. For jeg tror vi to kunne hatt noen syke samtaler, om alt fra smaken av vann til kjærlighetssorg. Men om ikke vi en dag møtes,så takker jeg uansett for ett møte vi ikke har hatt. For jeg nå etter å ha lest boken din at vi prratet sammen, hatt en skikkelig venninekveld med alt for mye vin hvor du har åpnet deg for meg og fortalt din historie og mens jeg har lest har jeg svart deg. Ja enig, uenig, sann har jeg det også. Takk for at du har klart å sette ord på ting jeg ikke har klart å sette ord på selv. For min kjærlighetssorg startet allerede som ett usikkert lite barn, med slemme barn og voksne. Til en ungdomstid og en gutt jeg trodde var alt. Til å forstå at jeg brukte han som unnskyldning for ha det vondt, for å gråte og ha noe e å «klage over». For min kjærlighetssorg var egentlig en lenge gjemt depresjon. Når du føler deg som ett monster , som gjør handlinger for at folk skal kjenne smerte sann som du, føler du deg glad. Nesten ønsket meg en begravelse for å se hvem som kom, hva folk sa om meg og hvordan de hadde oppført seg etter jeg forvant? Jeg har hele mitt liv følt meg rar, slem, taper, passet ikke inn og aller mest stygg. Både personlighet og utseende. Følt meg som en byrde, og unnskyldet meg til folk, beklaget for at de møtte meg sann det ble så mye styr i livet demmes. Følt meg i veien, samtidig som jeg har cravet oppmerksomhet. Vi er helt ulike, men på mange måter like. Takk for at du var åpen og ærlig. Gleder meg allerede til neste bok.

 5. Vil bare si tusen tusen takk for at du har gitt ut denne boken, leste den ferdig fra start til slutt i dag uten pause, og det var som å lese min egen kjærlighetssorg. Jeg kommenterer aldri på blogger osv, men denne traff meg virkelig så dypt og jeg må bare takke deg for at du har satt ord på tanker og følelser jeg aldri har klart å formulere selv, og for at du har åpnet deg og delt dette. Jeg er sikker på at denne boken vil hjelpe mange. Bare det å vite at andre har vært like «gal» som man selv kan føle seg til tider, gjort like syke ting og gått igjennom det samme, er en stor hjelp. Og at det faktisk kommer bedre dager, og at man kan bli glad i noen igjen, selv om den første store kjærligheten forandrer deg og setter spor som antakelig vil være der for alltid. Du burde være utrolig stolt av deg selv. Tusen takk

Leave a reply