reklame – inneholder reklamelenker

09:45 – våknet ganske tidlig og dro meg i sengen før jeg lagde meg noen rundstykker. Jacobs håndlagde er disse, og de er sjukt gode!
Føles veldig ferske og sunne.

// 09:45 – woke up quite early and pulled myself out of bed before eating breakfast. Jacob’s handmade are the best, and they are soo good!
Feels very fresh and healthy.

11:00 – Åpnet noen pakker som jeg hentet dagen jeg kom til Oslo som har fått lov å desinfisere seg selv litt hehe. Elsker sensai og fikk påfyll på noen favoritter, forresten sponsede produkter! Lucccccky me.

// 11:00 – Opened some packages that I picked up the day I arrived in Oslo who have been allowed to disinfect themselves a bit hehe. Love the sensai products and got refills on some favorites, by the way, sponsored products! Lucccccky me.

11:30 / 15:00 – Non stop «renovering». Jeg holder på å pusser opp litt i leiligheten med gardiner, ommøblering, nye møbler osv! Blir sååå fint!

// 11:30 / 15:00 – Non stop «renovation». I am renovating a little in the apartment with curtains, new furniture etc! I´ll show you soon!

 

16:00 – liten lunsjpause, spiste et rundstykke med makrell i tomat, agurk og vegansk majones! (ja jeg er en av de), og pakket opp de nye skinnskoene mine fra COS, elsker de gamle jeg har fra før av (til høyre) så kjøpte nye (de til venstre). Sjukt behagelige er de også!

// 16:00 – a small lunch break, ate some bread with fish in tomato sauce (sounds so wierd i know), cucumber and vegan mayonnaise! (yes I am one of them) and unpacked my new leather shoes from COS, love the old ones I have from before (right) then bought new ones (the ones on the left).
They are very comfortable too!

(reklamelenker) Left: HERE / Right: HERE

fine??

// look how pretty??

17:00 – ny ommøblering! Fått for meg at jeg vil ha det renere hjemme, og litt mindre ting flytende rundt.

//17:00 – Suddenly wanted a cleaner looking home, and a little less stuff floating around.

 

20:00 – nå skal jeg spise middag med Anders så fortsetter kaoset i morgen!

// 20:00 – now I’m going to have dinner with Anders and the chaos will continue tomorrow!

5 Responses to SNAPSHOTS FROM TODAY

Leave a reply