INSIDE MY PHONE!INSIDE MY PHONE!

Okei, dette er et veeeldig etterspurt innlegg. Haha, akkurat nå ser jeg ut som verdens største perfeksjonist. Men når det gjelder telefonen min må jeg ha orden.. Jeg må dessverre si at jeg ikke har så sinnsykt mye annet spennende enn en crazy bakgrunn og noen praktiske apper! Men jeg viser dere det likevel. Det går for det meste i ting som hjelper meg i hverdagen.. Jeg er den personen som virkelig ikke spiller på telefonen, haha. Jeg setter meg heller ned med en bok!

INSIDE MY PHONE!INSIDE MY PHONE!INSIDE MY PHONE!

Skrik ut om dere har noen flere ønsker på blogg innlegg fremover! Jeg vil veldig gjerne vise dere det dere vil se. Fyr løs, så skal jeg prøve å få til alt dere måtte ønske. Igjen må jeg få takke dere for alle de fine kommentarene deres om dagen. Ikke minst alle «liksene» dere gir meg  på facebook! Dere er gode som gull, virkelig. I dag er det siste dag her i Los Angeles så den skal nytes sammen med Cornelia! Marlene dro hjem i natt, så hun skal jeg se igjen veldig snart håper jeg. Kommer til å bli utrolig merkelig å reise..

Ha en flott mandag, å for dere på skolebenken? Klarte jeg, klarer dere! You can DO this!

-A9

26 Responses to INSIDE MY PHONE!

 1. Det hadde vært dritkult om du hadde tatt den personlighetstesten (16personalities). Det er helt sykt hvor mye innsikt du får i deg selv. Den viser deg dine gode sider, men også ting en burde jobbe mer med. Så det hadde vært gøy å se i et innlegg!

 2. Hei duuu! Vil bare si at bloggen din er så inspirerende! Jeg tenker meg ut i den store verden rett etter jul, og får skikkelig reiselyst av å klikke innom bloggen din. Iiiiiik, takk for inspirasjonen!! Jeg vet dette kanskje er et kjedelig spørsmål, men det hadde vært supert om du ville svart meg. Hihi. Jeg lurer nemlig på hvor mye penger du har brukt til nå? Tenker meg til USA litt over en måned, og er interessert i hvor mye penger cirka du har brukt i diverse utgifter om du skjønner. Igjen, yoooou go girl! Og takk på forhånd!

  • Tusen takk!! Altså nå har jeg brukt en del.. Det koster mye med mat osv, og dollaren er sky høy om dagen!! Men altså, er man smart, så går det ikke så mye heller. Det kommer ann på hvordan du er som person! <3

 3. Hei Anniken!

  Var litt «sein» med å se spørsmålsvideoen din her på bloggen, og etter den videoen satt eg igjen med så mange følelser så ville berre legge igjen ein kommentar (kommenterer ALDRI)kødder ikke. Det er nesten helt skremmende kor like vi er, men forskjellen er vel at du har kommet eit steg videre enn deg eg har. Eg bur på eit lite sted, og blei nettopp «utstøtt» av den såkallet gamle vennegjengen min som har vært venner siden 7-ende klasse. Vi var den mest sammensveiste gjengen på heile heimstedet mitt, og etterkvart berre sluttet de å invitere, de sluttet å snakke til meg, alt de gjorde var å se. Stirre i frimenuttet, stirre på meg i lunsjen. Det du snakket om i spm videoen din er så utruleg sant, du er så klok, og motiverende. For akkurat som det du sa, de vennene du kanskje vokser opp med er ikkje nødvendigvis «bra» for deg. Det var skremmende de første ukene kor lav selvtilliten min var, kor ekstremt ensom eg var selv om det var mange andre som ville henge med meg enn de tre jentene. Men tanken på at de ikkje likte meg, tanken på at eg var for annerledes til å være i «gjengen» brøt meg ned. Men du, du har virkelig den innstillingen alle jenter burde ha, det er DU Anniken, med familie som har hjulpet meg på beina igjen. Og veit du ka? Ein skulle tru ein er sterkest når ein er i ei gruppe, men er faen meg sterkere uten de!! Har forsatt ein lang veg å, men fy så skremmende likt vi tenker om mange ting. Føler meg ofte veldig annerledes, og at eg har unormale tanker fordi eg ofte ikkje berre er enig med denne verdenen vi lever i, men stiller spørsmål og ligger å tenker heile natta på ting som ein kanskje ikkje tenker på. Takk Anniken, verden trenger fleire som deg, og mange, mange fleire slike inspirerende og EKTE spm-videoer ! haha, du er heilt konge, digger deg
  Sender ein klem til deg gjennom tankene mine
  hilsen Maria (Hadde satt stor pris på svar)

 4. Bildene du tar er fantastiske, men tekstene du skriver – og tankene du deler betyr så mye. Jeg har aldri følt noen har forstått meg på så mange områder som du beskriver i tekstene dine (og spesielt om de ulike temaene du tar opp i den nyeste videoen din). Ønsker deg kun det beste, og jeg undrer deg virkelig! Det er godt å se at jeg ikke er alene om å tenke på så mye – men også så lite.
  Stor klem!

 5. kan du legge ut bilde av hele hjemskjermen din liksom? du er et stort forbilde for mange unge jenter, det skal jeg love deg!! 🙂

 6. kan du legge ut hvordan du har det på telefonen, hvordan appene dine ligger osv? 🙂 digger deg

Leave a reply