UNDERWEAR, RED LIPS & BOOKSUNDERWEAR, RED LIPS & BOOKSUNDERWEAR, RED LIPS & BOOKSUNDERWEAR, RED LIPS & BOOKSUNDERWEAR, RED LIPS & BOOKS

HOW BEAUTIFUL

For love and lemons.. Jeg har alltid fulgt med på klærne, undertøyet og modellene deres. Det er rett og slett bare en fantasisk verden av blonder, vakre morninger og blomster. De har virkelig klart å lage noe eget og sært på en å samme tid. Det går ikke ann å la være å elske. Så i det jeg kommer over en butikk som faktisk solgte undertøyet gikk jeg banans. Koste hva det koste ville, jeg bare måtte ha noe. Så jeg endte opp med denne bodyen og en annen topp. Passer like godt til høytlivs bukse som til et skjørt. Just love it!
Nå skal jeg prøve å nyte de siste timene jeg har igjen av LA! New York here I come, again..

// For love and lemons. It is simply just an amazing world of lace, beautiful mornings and flowers. They have really managed to create something special. So whenI came across a store that actually sold underwear I went banana. I just had to have something. So I ended up with this piece and another sweater. Suitable for high trousers or just a skirt. Just love it! Now I’ll try to enjoy the last few hours I have left in LA!  //

-A9

4 Responses to UNDERWEAR, RED LIPS & BOOKS

  1. Nå er det lenge siden jeg var innom bloggen din sist. Ikke fordi jeg har glemt det vekk, eller har vært opptatt. Jeg har spart bloggen din, jeg har spart den til en kveld jeg virkelig vil sette meg ned å lese tankene dine. Jeg så nettopp videoen din med svar fra spørsmålsrunden, og jeg gråt. Ikke fordi du gråt selv av dine ord og tanker, men jeg gråt fordi jeg kjenner meg igjen i alt for mye av det du sier. Jeg har store drømmer, og jeg er så lei av å høre at jeg tenker for stort. Jeg er lei av at folk ser rart på meg når jeg forteller om planene mine for fremtiden, fordi de ikke tror jeg noensinne kommer til å klare det. Jeg er så lei. Men du har inspirert meg, Anniken. Virkelig! Jeg har fulgt bloggen din en god stund, men det var ikke før dette året jeg virkelig forsto deg og kunne leve meg inn i det du skrev. Du er helt fantastisk! Snart er det meg som reiser rundt i verden og oppfyller mine drømmer. Tusen takk, Anniken! Du inspirerer meg.

Leave a reply