JA, JEG HANDLER PÅ FRETEX!JA, JEG HANDLER PÅ FRETEX!JA, JEG HANDLER PÅ FRETEX!

· THE BLACK LEATHER JACKET ·

Jeg får mange spørsmål om jeg faktisk handler etisk etter at jeg var med på Sweatshop. For å være helt ærlig handler jeg sjeldent nye klær. Jeg trikser og mikser med det jeg har, eller jeg tar frem en saks. Altså, jeg er alt for dårlig til å fortelle dere når jeg handler vintage. Her om dagen tok jeg en tur innom Fretex for å finne litt forskjellig til påsken i Hemsedal. Handlet faktisk for en god og grei 1000 lapp. Så jeg fant MYE! I alt vimset mitt fant jeg denne skinnjakken, som egentlig er alt for stor men.. Det funker! Jeg syntes den var dødskul, og Fretex er undervurdert. Noen av mine favoritt plagg er nemlig funnet der.

// I receive many questions if I actually act ethically after I was involved in sweatshop. To be quite honest I never buy new clothes. I tricks and mixes with what I have, or I take out a pair of scissors. Well, I shop vintage. The other day I took a trip to one of the charity shops to find something different this Easter. So I found A LOT! I found this leather jacket, which is actually far too big but .. It works! I felt it was so cool and charity shops are undervalued. Some of my favorite items is actually found there //

JA, JEG HANDLER PÅ FRETEX!

12 Responses to JA, JEG HANDLER PÅ FRETEX!

  1. Wow, for et kult antrekk!! Jeg handler sjeldent på fretex selv, men har fått med meg en jakke, som er en av favorittene mine! Må prøve å bli flinkere til å stikke innom, er jo mye unikt der 🙂

  2. Du stråler anniken. Du gjør virkelig det. Ikke minst bildene under med blomsterbuketten. Håret ditt er virkelig on point nå, og hååper du får til å lage en video av hvordan du føner det!

  3. Håper at du lager flere videoer som «tankekaos». Hvor du bare setter deg og snakker rett fra hjertet. Du har så mye å komme med, og det spiller ingen rolle hva du prater om, fordi vi er så mange som føler det samme. Jeg tror jeg har sett den 15 ganger til sammen på under 1 uke….

Leave a reply