NEW YORK HERE I COMENEW YORK HERE I COMENEW YORK HERE I COME

Topp: ForLove&Lemons / Shorts: NY / Sko: Fretex / Hatt: Carlings / Veske: Mulberry

NEW YORK HERE I COMENEW YORK HERE I COME

FREEDOM

Det kiler i kroppen ♥ Jeg skal tilbake til New York. Hm, jeg likte egentlig ikke hele hypen da jeg kom. Jeg følte det var stereotypisk å si at man elsket NY. Altså, alle kunne vel ikke elske en og samme by så mye? Jeg følte det nesten var en trend å like byen, så derfor nektet jeg. Haha, veldig typisk meg. Men er jeg forelsket nå? Oh yes. NY er fantastisk, og med engang du begynner å bli kjent med mennesker? Nei, da vil du ikke reise igjen. New York er byen for de som har maur i rompa, de som alltid vil være med på alt. Jeg tror både mamma og pappa kan si at det er meg på punkt og prikke. Jeg har virkelig maur i rompa, å jeg hater å ikke få med meg alt som skjer. Så nå ser jeg faktisk frem til en lang flytur, gode filmer og litt flymat. Jeg gleder meg som en unge til å klemme Kaja, oppleve en ny leilighet og ikke minst møte alle mulige mennesker jeg har blitt kjent med igjen. Åhh, gleder meg! ♥

// I’m going back to New York. Hm, I didnt really love NY when I arrived the firs time. I felt it was stereotypical to say that one loved NY. I felt it was almost a trend like the city, so therefore I refused. Haha, very typical me. However, I am in love now. Oh yes. NY is fantastic. New York is the city for those who have ants in your bum, those who always want to be involved in everything. I think both mom and dad can say that it’s me! I hate to not get with me everything that happens. So now I actually looking forward to a long flight, good films and some flight meals. I’m excited as a kid to hug Kaja, experience a new apartment and ofcourse meet all my friends again. Ahh, New York here I come! //

-A9

8 Responses to NEW YORK HERE I COME

  1. Heldige deg!

    Bare lurte på hvilken foundation og hvilken farge du har den i som du brukte på snappselfien du la ut i går kveld? 🙂

  2. Anniken, du er et nydelig menneske, inni og utenpå. Hahah, helt sykt hvor mye du får meg til å føle. Altså, hvor mange ganger har ikke jeg ledd, smilt eller rett og slett sittet og grint som en eller annen drittunge av noe du har skrevet. Du gir meg så mye motivasjon, du får meg til å tenke at det er greit å gi faen. Hva andre tenker og mener om meg har ikke en dritt å si, for jeg er mitt eget jævla menneske, jeg klarer meg så bra uten personer som bare vil dra meg ned. Du har gitt meg lyst til å leve. Troen på at jeg skal komme meg gjennom en forferdelig skolegang, og ikke bare overleve, men faktisk leve. Takk Anniken. Tusen takk for at du er den du er. Tusen tusen tusen tusen takk. Du har gitt meg liv.

Leave a reply