Ahh, dette innlegget har jeg gledet meg sånn til å vise dere. Litt selvironi må man ha.. Jeg kom over et innlegg på et nettblad her om dagen om folks mest flaue øyeblikk. I det jeg slo av pcen begynte jeg å tenke på om jeg i det hele tatt hadde noen.. Etter en times tenking kom jeg faktisk på over 10 stykker. Haha, jeg lå å lo meg selv i søvn tror jeg. Gamle minner jeg rett og slett har fortrengt, og det med gooood grunn. ENJOY!

1. Jeg prompa: Jadda, jeg rødmer bare av tanken. Jeg var 10 år og gikk på barneskolen. Var såklart innkalt til et møte med læreren fordi jeg hadde gjort noe trøbbel med jentedoen. Crushet mitt på den tiden var også med på møtet, jeg ante ikke hvorfor. Jeg var så forelsket i denne gutten at dere ikke aaaaaner. Læreren begynte deretter å prate med oss begge to med alvorlig stemme, og jeg hadde døds vondt i magen. Så i det læreren sier «DETTE SKAL IKKE SKJE IGJEN», klarer Anniken på 10 år og slippe verdens største promp i et altfor stille rom. Jeg vet enda ikke om jeg skal le eller grine av denne. RØD SOM EN TOMAT I EN MÅNED.

2. Jeg dreit meg ut: For et par år tilbake var jeg med på familiemiddagen til en fyr jeg hang litt med. Som mange vet er sånne ting min største frykt, jeg hater det mer enn noe annet på jord. Så vi sitter alle tre rundt bordet har de dekt på med ordentlig middag og fine stearlinlys. Vi fikk til og med litt vin til maten (STAS). Jeg var allerede drit klein i det vi skulle begynne å spise og jeg skalv som et aspeløv. Deretter klarte jeg å dytte gaffelen min i lysestaken som stupte over bordet. Det ble stearin på den fine duken til moren hans, og over hele maten. Ikke nok med det gikk såklart vinglasset med i det jeg skulle tørke opp. Jeg ville synke ned i stolen og dø.

3. Noen så meg naken: Jeg var på et offentlig toalett i Portugal når jeg var på surfecamp. Såklart hadde jeg på meg body og når jeg skulle på do må jo hele bodyen av.. Sære meg går heller aldri med bh. Stressa som jeg pleier å være hadde jeg glemt å låse døra. Mer trenger jeg ikke si om den saken.

4. Jeg dasket feil mann: Haha, denne er så ille. Mikkel (eksen min) spilte en konsert på sensommeren og lille meg var såklart med overalt som en loppe på skulderen hans. Så i det han spilte forsynte jeg med både det ene og det andre av drikkevarer. Jeg ble såklart brisen som få og tenkte jeg skulle tulle litt i det han kom tilbake. Jeg bestemte meg derfor å skremme han på en eller annen måte. Så i det jeg fikk øye på han tenkte jeg at jeg skulle daske han hardt som fy på rompa av en eller annen grunn. Så jeg tar rennafart bortover gresset og smeller til på rompa…. Men neida, såklart var det ikke Mikkel, men en totalt fremmed som hoppet 10 meter i lufta med karate bevegelser. Jeg var så klein at jeg satte meg tilbake i teltet og surret på mobilen resten av kvelden, å nei, jeg fortalte han det aldri haha.

5. Dopapir under skoen: Det er som på film, rett og slett. Jeg var på premiere på en eller annen film i Drammen, «vente rommet» var såklart stappet med folk og jeg tok meg en tur på do. I det jeg gikk ut stirret folk meg halvt ihjel og jeg kunne ikke skjønne hvorfor. Jeg satte meg deretter diskre tilbake på stolen min å se ned. Anniken hadde klart å ta med seg minst 4 meter med dorull. Ikke nok med det så skulle jeg bøye meg ned for å fjerne det og hele den gloooovarme kakaoen min falt og rant nedover den HVITE skjorten min. Anniken skreik og jentene fikk seg en god latter

6. Jeg glemte O.B´en: Vi har alle vært der (håper jeg). Jeg var på besøk hos en kompis å så en film. Hadde såklart mensen og måtte på do for å bytte. Surrete som jeg er, la jeg den diskre ved sidna vasken innsurret i papir og glemte det bort. Jeg dro hjem og fikk deretter en melding med et flott bilde «Hva søren er dette her?». K-L-E-I-N-T

7. Hetetokter: Dette skjedde faktisk her om dagen. Mamma jobber i beredskapshjem og vi har altså da en 10 åring som bor med oss. Han ble med til Spania og etter en 3 timers flytur reiser alle seg for å gå ut av flyet. Som sikkert de fleste vet, er det som regel totalt stille i det alle venter. Av en eller annen rar grunn tok han seg friheten i å reise seg og spørre to jenter som sitter foran «Kjenner dere en som heter Anniken Jørgensen?», haha å herregud. Mamma og jeg så på hverandre og var helt satt ut, jentene sier nei og jeg rekker ikke reagere før han sier «Hun Annijor vet dere». Mamma og jeg rødmet som to tomater, mens jeg kjente hetetoktene tok over kroppen. Ikke kom vi oss ut av flyet med det første heller. Ahh, jeg ville synke ned i setet og forsvinne for alltid. Eeeer det mulig haha.

8. Jeg tryna: Jeg var 16 år og hadde nettopp begynt å utforske alkohol. Som alle andre hang vi rundt på offentlige steder for å holde varmen til vi fant et sted å være. Jeg derimot hadde nok fått litt for mye rusbrus og hadde tatt på meg Jeffrey Campbell av alle mulige ting. Så når vi bestemte oss for å dra måtte vi ned en laaaang trapp på kinoen. Denne trappen fører da til skrankene der man bestiller biletter, han som satt der var såklart dødskjekk og jeg skulle da vise hvor flink jeg var med høye heler. Jeg tror jeg kom ned to trappetrinn før jeg rulla ned de 100 neste. Når kroppen stoppet hadde jeg ansiktet plantet i flisene og rompa høyt opp med litt blod på knærne, flaut? JA.

9. Jeg satte meg i feil bil: Jeg var vel rundt 8-9 år og hadde vært på lekebutikken. Mamma sto å ventet på parkeringsplassen og jeg var supermegagira på å vise hun hva jeg hadde kjøpt. Så jeg løp ut på plassen og så en sølvbil, slang meg inn i bilen og sa «nå må vi kjøre fort for jeg bæsjer på meg snart». Jeg så meg til siden og så et ansikt jeg aaaaldri hadde sett før. HEI PÅ DEG!

10. Jeg tissa på meg: Dette var faktisk i eldre alder.. Hehe. Jeg var på en bursdag og vi fant ut at vi ville gjøre en gammel lek. Nemlig gjemsel.. Jeg gjemte meg godt bak en busk og tenkte at her er det ingen som finner meg. Jeg hadde også drukket og måtte så tisse at jeg visste egentlig ikke om jeg holdt ut. Sta som jeg er nektet jeg å gi meg. Så i det kompisen min fant meg strakte han en hånd inn i busken og skrek «FANT DEG», tissa jeg på meg.


Hahaha, herregud. Så nå er det deres tur, jeg dør etter å vite! 
HVA ER DITT FLAUESTE ØYEBLIKK?

-A9

71 Responses to Mine 10 flaueste øyeblikk!

 1. Hei Anniken så fine bilder av deg

  du er en pen jente

  Så fint Antrekk du har på deg

  det kledde du da

  Det er ikke noe å bry seg om

  alle har gjort noe dumt en gang da

 2. Hahahah! Døde av at du satte deg i feil bil og hva du sa! Jeg har nesten klart det samme, bare ikke å sette meg i feil bil, jeg bodde i et rekkehus da jeg var rundt 7-8? Også skulle jeg løpe inn for å spørre om jeg kunne få en gutt på besøk, men det var visst feil hus….

 3. Hahahah, nå lo jeg godt! Fortsett med slike type innlegg, Anniken, for dette var seriøst sykt morsomt! 😀

 4. haha dagens latter kom når jeg leste disse punktene. Den med når du løp ut og satte deg i feil bil. Off flaut xD men digger slik type innlegg 🙂

 5. Jeg har sett mange bloggere som har skrevet flere slike innlegg, men du må være den eneste som virkelig har tatt med noe morsomt og som faktisk er flaut! Haha, du er rå Anniken!

 6. Du vet når du er på klassetur i Malaga, med en ukjent gjeng, og du faktisk har i OB, men du blør gjennom så når du reiser deg opp er det masse blod på den hvite stolen??;-)))) «Det var ikke meg» er ikke er alternativ å si en gang.

 7. Haha. Morsomt å lese. Selv klarer jeg aldri å gjøre flaue ting. Er alt for redd for slikt skal oppstå. Men det er ikke alt for bra det heller. For mye selvkontroll fører ofte til hemmninger.

 8. Var på ferie i Sverie og bodde på campingplass med familien min. Så skulle jeg og søsteren min dusje i en fellesgarderobe for kvinner. Jeg ville så utrolig på do, og siden det ikke var noen ledige toaletter i garderoben måtte jeg ut for å finne et annet. Jeg kommer inn på do, slenger av meg buksa og trusa og skal til å sette meg bak, da jeg ser at det står en eldre gutt og tisser! Jeg måtte så på do at jeg ikke klarte å gå ut av toalettet, så jeg ble stående der uten truse og glane på gutten som sto å tisset! døøør

 9. Hahah, fantastisk innlegg! Nesten det samme som punkt 9 har skjedd med meg. Jeg var på roadtrip med familien som 14 åring, vi hadde stoppet på en bensinstasjon og hadde dårlig tid – så jeg løp inn for å kjøpe det jeg skulle og løp ut igjen, og satt meg i feil bil. Må være noe av det flaueste jeg har opplevd, for der satt det en hel gjeng med ungdommer som stirret på lille meg.

 10. Hahah så vittig med sånne innlegg! Føler jeg har opplevd alt for mye flaue ting i livet mitt, men nå kommer jeg plutselig nesten ikke på noen av dem..

  Var ihvertfall i språkreise, og dette var på tida hvor mensen fortsatt var nokså nytt for meg. Hadde derfor ikke ob, og sprada rundt i lys dongerishorts hele dagen. Da jeg endelig kom hjem på kvelden og gikk på badet fikk jeg se DEN røde flekken mitt på baken som hadde vært der så og si hele dagen 😉

  Jobber også i butikk, og der møter jeg på kunder med mange forskjellige nasjonaliteter. Kan ikke telle på en hånd hvor mange ganger jeg har begynt å prate engelsk til en kunde jeg hører prater engelsk i køen, men som svarer tilbake til meg på norsk (arrhhg, hvorfor prate engelsk til barna dine når både du og de prater norsk!?)

 11. min livs største flause er også min største henmelighet, hahaha.

  en gang etter jeg og typen hadde vært ute på fest, våknet jeg midt på natten og skulle på do. jeg fant ut at det tydeligvis var en god ide å sette seg ned på en stol å gjøre sitt der. jeg gikk og la meg etterpå og bråvåknet noen timer senere (fortsatt ganske døsig) og tenkte over hva jeg hadde gjort, så jeg løp til stolen for å sjekke om det bare var en drøm, men neida. der lå’n. så på toppen av kaka, fant jeg dopapir, grabbet mitt og kastet det hele over busken til naboen.

  Skjønner fortsatt ikke hvordan dette skjedde, men det blir vel en morsom historie å fortelle barnebarna på en drittdag:):)

 12. En av mine største flaksen må ha vært da jeg var på besøk hos bestevennen min(takk Gud for at det var henne).. Jeg var sikkert 10 år. Jeg var på do og gjorde nr to, og presterte å tette doen, og faren hennes måtte ordne opp…med dritten alt…

 13. Hahaha. Denne flausen skjedde når jeg var 14 år:

  Når jeg gikk rundt for å samle flasker til klassetur, så var det et hus med en slags hundegrind, og vi tenkte nehh vi bare går inn der, selvom jeg var utrolig skeptisk og i det venninnen min tok på gjerdet, kom en svart diger dobbermann som så ut som en pitbull hoppende over gjerdet, og når jeg løp klarte jeg å henge meg fast i porten, og da tisset eg på meg. Og akkurat i det jeg tisset på meg kom eieren med hunden ut, og jeg tok cardiganen og knøt den rundt livet. Herregud jeg trodde virkelig jeg skulle dø, det var drit flaut for jeg så helt vettskremt ut og skalv helt utrolig mye og prøvde bare å «act cool» liksom.

 14. Ahaha, det er godt å vite at sånne smellvakre og søte bloggere også opplever flaue ting:)

  Jeg greide å slippe en fis mens jeg var i samme rom som crushet mitt…å ja alle både hørte og lukta det…. åååå jeg var så flau.

  xoxo Selma

 15. åherregud, der lo jeg godt!! du er den eneste bloggeren jeg har sett som faktisk har tatt med flaue ting, og ikke bare småting som ingen egentlig brydde seg om når det skjedde

 16. Åh herregud!! Dette innlegget gjorde virkelig dagen min, etter en litt kjip dag var det deilig å endelig kunne le litt! Og det kunne jeg virkelig gjøre etter å ha lest dette innlegg. Digger at du ikke tar deg selv så veldig høytidlig, Anniken <3 hahahahha jeg dør

 17. Har nok dummet meg ut mye i løpet av livet, men her er mine topp 3:

  – Da jeg var på svømming i 5.klasse, og presterte å gå ut i bassengrommet NAKEN. Hadde selvfølgelig glemt å ta på meg badedrakten. Men greit nok, jeg var en unge, men still… Det huskes.

  – På VG1 skulle jeg på do for å tisse, samt skifte tampong, og utrolig nok hadde jeg glemt å låse døra. Akkurat idet jeg skulle dra den ut, åpnet en eldre jente døren. Herregud. Hun lukket den naturligvis med en gang, men hun så meg jo. Og på det verste tidspunket! Hadde vært noe annet hvis jeg bare tisset, for da kunne jeg skjult mine edle deler… Men neida, jeg satt der liksom med handa nedi… Ja. Jeg skjemmes enda!!! Hørte selvfølgelig at hun og venninna lo godt utfor. Dagen etter farget jeg håret.

  – Den siste er egentlig noe som er helt vanlig, og ikke kan kontrolleres helt, men når det skjer for første gang, og man kanskje ikke er helt 100% trygg på gutten enda… Da er det helt forjævlig. Ladies and gentlemen, I give you: FITTEFIS UNDER SEX. Den dag i dag, et år senere, ler vi bare av det, men altså. Faen heller.

 18. Min flakse (11 år)

  Omg . Jeg var på cruise med familien min .Klokka var rundt 10:30. Og jeg var utrolig trøtt. Jeg løp rundt med broren min,men jeg ble ganske trøtt så jeg sa jeg skulle gå på lugaren. Broren min fortsatte å leke med den andre broren min og jeg bare løp gjennom gangene som gal. Jeg ble forvirret og LØP inn i feil logar. Det var to voksne som hadde samleie. Jeg var såååå flau. Jeg bare stod der sjokkert og stille. Så sa mannen «HVEM I SVARTE FAEN ER DU??» Så sa damen «ÅÅÅÅH, SÅ GÅ DA!!» . Jeg løp ut så fort jeg kunne. Dagen etterpå fikk jeg øye på dem og å SELVFØLGELIG fikk de øye på meg..DET HER ER DET SYKESTE SOM HAR SKJEDD MEG NOENGANG😹🙊

 19. Hahaha. Digger det!

  Jeg er 22 år, og min siste flause var at jeg i fjor sommer spankulerte stolt rundt på kjøpesenteret, følte meg fin i antrekket og dagen var generelt dritbra. Ankommer et prøverom 3 timer senere og ser at cardiganen min er vrang, og hadde såklart vært vrang HELE dagen. Da snakker vi en feit bunke med vaskelapper som stikker ut fra alle kanter, både i nakken og på siden av cardiganen…. Og bare for å nevne det: Jeg gikk med strak rygg og hodet hevet hele tiden mens jeg hadde klær på vranga!! Følte seg litt dum kan du tro.

 20. jeg har så mange på lager at jeg kunne sittet å skrevet hele dagen..

  MENSENFLEKK: Da jeg gikk i 8klasse var jeg i bursdag til venninnen min. Vi satt en stor jentegjeng og så på film. Jeg fikk mensen smerter, men trodde ikke mensen ville komme med engang.. jeg satt litt lenger på den hvite madrassen. Når jeg reiste meg opp var det en diger flekk med blod på madrassen. ALLE så det.

  DIRTY MELDINGER: Jeg satt i mattetimen for bare noen få uker siden, og tenkte lite over at jeg hadde glemt å lukke iphonen etter jeg hadde sendt noen få meldinger. Plutselig spruter en i klassen ut i latter og sier jeg er skitten. I det øyeblikket hadde jeg lyst til å rømme og grave min egen grav. Disse meldingene inneholdt en del private dirty ord som ikke burde ut i offentligheten. Det sto blandt annet hvor kåt han var på meg. Dette fikk hele klassen med seg, og jeg er like klein hver eneste dag på skolen etter dette.

  TINDER DATE: Jeg var småfull på en fest etter noen shots med tequila.. da får jeg en telefon fra en jeg hadde snakket litt med på tinder, han kjedet seg og ville gjerne treffe meg. Jeg ble med på det. Han kom kjørende og jeg satt meg inn i bilen hans (stinket sikkert alkohol så det holdt). Etter vi hadde pratet en stund, ser han på meg og sier at han vil kysse meg. Full som jeg var takket jeg ikke nei til litt klinings. Etter et par minutter hvisker han meg i øret at han er kåt, han åpner buksesmekken og drar den frem. Jeg hadde ikke annet valg enn å dra den fort og få det overstått. Etter dette forteller han om hvor sinnsykt kristen han var, og hvor dumt det var at jeg runket han. Han fortalte videre at han gikk i kirken hver søndag og hang på kristenklubb. Deretter setter han på en sang hvor de synger om hellige gud og jesus. Han sier til meg at jeg må åpne meg for gud og slippe han inn i livet mitt, da vil jeg få det mye bedre.. På dette tidspunktet hadde jeg så lyst til å rømme ut av bilen og løpe langt vekk. KLEINT

 21. Vi var i Bulgaria da jeg var 13-14, min første sydentur faktisk. Jeg satt ved bassenget å solte meg, da en eldre og ganske kjekk gutt kom bort til meg. Han snakket engelsk og spurte om jeg kunne smøre han med solkrem (på ryggen). Jeg så at kompisen hans satt noen solsenger lengre bort. Jeg turte ikke si annet enn nei, for å ikke fornærme han. Det var SÅ flaut å smøre han på ryggen, i mens han spurte hvor jeg var fra og fortelle annen informasjon om meg selv. Hadde aldri sett han før. Lillebroren min lå i bassenget, så han fikk dette med seg. Heldigvis var ikke foreldrene mine i nærheten, for da hadde jeg dødd at flauhet. Lurer fortsatt på om dette var et veddemål eller bare om han trengte hjelp, haha! Hvis dette skjer igjen, vet jeg iallefall hva jeg skal si.

 22. Måtte så på do og vi stoppet på en bensinstasjon. Jeg klarer aldri og sette meg på offentlige doer, så jeg står . Jeg løper inn og står over doen. Selvsagt er do skåla på og jeg klarer ikke og stoppe og tisse .. Resultat jaaa ganske vått og kleint for og si det mildt. Så nå sjekker jeg alltid under meg om do skåla er oppe eller igjen.

 23. I begynnelsen av forholdet til meg og kjæresten min, så sov han hos meg engang. Så våknet jeg før han da og merket jeg hadde tisset på meg (dette var ifjor sommer, jeg var 16 år!!). Jeg tenkte bare «shit, må få det vekk før han våkner!!» så jeg la et håndkle over det. Jeg gikk opp og spiste frokost og når jeg kom ned igjen så hadde han lagt hodet på håndkleet i det jeg kom inn også spurte han hva var det som luktet så vondt? Så løftet han opp håndkleet og merket jeg hadde tisset på meg.. HAHA, vi ler av det nå men fyy så flaut det var!

  Forresten, grunnen til at jeg tisset på meg var at jeg drakk en CB øl, og i det øla ble svelgt kom det ut andre enden. Hahaha!

 24. Når jeg var ti år var jeg på et kjøpesenter i Oslo. Jeg hadde sett en veldig søt gutt på min alder og holdt et ekstra øye på han. Jeg gikk inn på lekebutikken, var en snartur der og da jeg skulle ut var han utfor og jeg så litt på han. Plutselig sa det bang, og jeg hadde gått RETT inn i en glassvegg jeg trodde var utgangen… Gutten så det hele og begynte selvfølgelig å flire, og jeg måtte finne den riktige utgangen. Hahaha husker ennå hvor flau jeg var.

 25. Haha.. Huff.. Dette har vet jeg ikke om jeg tør å begi meg utpå altså.. Men kanskje jeg skulle gjøre det likevel.. Den selvironien du nevner vettu. hehe..

 26. -det er alltid like Kleint når vedkommende man shopper med, stopper opp! Uten at du får det med deg selvfølgelig! Så snakker du videre men etterhvert skjønner du at ingen går ved siden av. XD alle har opplevd den! Det er jeg sikker på!

  – var på uplanlagt ovetnattingsbesøk hos en venninne da jeg var sikkert 12! Vi hadde noe kjøtt til middag som jeg ble utrolig dårlig av ……såå ville hun ha meg på ovetnatting, det var greit for mine og hennes foreldre, men da hadde jeg jo bare klærene jeg gikk med …..det var jo flott når jeg dreit meg ut (bokstavelig talt) før vi skulle legge oss…..hun hadde på den tiden mindre størrelser enn meg, og jeg fikk ikke på meg trusen!!!!!! Måtte låne moren sin . Hahahahahha tenk deg det du xD tror ikke jeg trenger å si mer.

  😂😂

 27. Ahaha! 😂 utrolig bra innlegg! Da jeg gikk i 10. Klasse hadde vi tilvalgsfag i første time på tirsdag og fredager, og meg og noen veninner hadde vært på shopping i helga. Så jeg tok på meg noen av de nye klærne mine både på mandag og tirsdag. Så på tirsdag hadde jeg da fransk i første time, og han læreren var ikke så nøye så jeg kom et kvarter forsent, og da jeg gikk inn døra begynte alle å le, og plutselig var det ei som ropte: Nora! Du har glemt å ta av prislappen!😣 flaut…

 28. Noe av det flaueste (og enkleste) jeg kan komme på for øyeblikket var tilbake til en dag jeg var veldig forstoppet. Jeg var for øyeblikket innlagt for anoreksi på denne tiden, og dette er jo ganske normalt når kroppen og tarmene ikke alltid fungerer som den skal. Isåfall så fikk lille jeg med meg en microlax på toalettet. Isåfall, jeg gjorde mitt og dro opp i doen… Så, worst case scenario: doen tettet seg. Du kan jo bare tenke deg en do fyllt med diaré og brukt dopapir. Veldig delikat, jeg vet. Panisk kledde jeg av hele meg, satte på dusjen, for så å stikke hånden i do og dra opp bæsjen som hadde tettet doen. ÆSJ. Fyllt med enda større selvforrakt og skam så gikk jeg i dusjen hvor jeg ble stod en god stund, og skrubbet sikkert høyrearmen med såpe gjentatte 20 ganger. Haha, må nesten le oss da (innimellom brekningene som oppstår ved å tenke på det)

  Dette er det kun mamma som vet, så føl deg/dere beæret. Huff..

 29. Hahahahaha wow som eg ler nå😂 du er jo tidenes, kjenner meg igjen i alt for mye her ser eg.. Hahaa, åherre! Stor creds til dette innlegget hahaha

 30. Var 16 år og på ferie i spania. Jeg og lillesøstera mi og vennen hennes hadde kjørt bananbåt og jeg hadde mensen da og brukte tampong men ante fred og ingen fare etter å ha blitt slengt rundt i vannet i en halvtime. Jeg gikk gjennom hele stranda og bort til hånklene våres, solte meg rundt en time og gikk rett forbi en gjeng med utrolig kjekke litt eldre gutter som lå rett forran oss og prøvde å presse rompa litt ut så de skulle legge merke til meg før jeg merker når jeg står rett forran dem at tampongtråden henger ut av trusa, og jeg kunne jo ikke gjøre noe med det før jeg hadde komt ned til vannet, det var så utrolig flaut. Var i vannet i sikkert en time før jeg turte å gå foribi dem igjen.. og jeg visste jo ikke om de hadde sett det eller ikke haha off

 31. Jeg har 3 flauser jeg husker spesielt godt!

  Første gangen jeg skulle bli henta av han jeg er forelska i, og søskenbarnet hans som er en god kompis av meg. Jeg var på snapchat og snakket med både han jeg er foreslekt i, søskenbarnet og bestevenninen min. Som alle vet er det veeeldig lett å sende feil! Herregud, blir varm bare av tanken.. Jeg filmet meg selv der jeg sto å sa «Jens og Kevin kommer snart å henter meg, jeg aner ikke hva jeg skal ha på og jeg er faen så nervøs!»…. det her greide jeg altså å sende til søskenbarnet til han jeg var/er forelsket i, og jeg kan lååååååve deg at jeg trodde jeg aldri kom til å få være med dem igjen. Herreguuuuuud så flaut!

  Ikke nok med det har jeg greid å satt meg inn i feil bil etter å tatt meg en tissepause på statoil. Det var mørkt og så var bilen. De hadde da byttet parkeringssted og vips der satt jeg i baksetet med 2 ukjente menner som jeg helst vil slippe å se igjen haha!

  Den siste flausen er den gangen jeg prøvde nye klær i prøverommet på H&M.. Jeg skulle prøve en bikini overdel og tok alt av. Jeg sto der altså naken av en eller annen grunn.. mens jeg sto å skulle prøve denne bikinien hadde jeg en følelse av at jeg måtte kjappe meg itilfelle noen kom inn, men tenkte at jeg er jo helt trygg her inne og selvfølgelig kommer ingen inn. Jeg greide å slappe av litt mer å plutselig var det noen unger som sprang nedover gangen til der jeg sto å prøvde klær. Og før jeg visste ordet av det sto det 2-3 små kids å løftet på forhenget å hele verden sto sillt i minst 5 sekunder føltes det ut som! Jeg var sjokket og rød som en tomat mens jeg hørte ungene le og springe bort til de andre vennene sine og fortelle hva som skjedde.

  Tror jeg sto der inne nesten en halv time, tørde ikke å gå ut før de hadde gått ut va butikken! OFFFF… hahhaha!

 32. For et par år siden var vi på Koster (i Sverige) med seilbåten vi dengang hadde. Badet på en seilbåt er naturligvis ganske lite, så jeg måtte dusje på land. Jeg hadde selvfølgelig glemt å låse, og ante fred og ingen fare, da døren plutselig ble revet opp og en helt fremmed mann stod og så på meg. Jeg holdt på å tørke håret så jeg hadde absolutt ikke noe å dekke for kroppen med. Husker jeg ble så satt ut at jeg bare stod i dusjen med håndklet i den ene hånden og lurte på hva faen som nettopp hadde skjedd. Haha!

  Digger innlegget forresten!

 33. Jeg var ute på byen en kveld. Drev og teksta frem og tilbake med eksen, og om jeg kunne komme på besøk. Han var en time unna, og hadde ingen måte å komme seg hjem på sa han. Så jeg, tok det som ett ja og reiste til han. Det endte opp med at jeg krabbet rundt i tunet å lette etter nøklene til leiligheten, før jeg dro til naboen hans(samme hus) og fikk sove på sofaen der. Dagen etterpå satt jeg utenfor å prøvde å ordne sjåfør hjem. Men det var ingen som tok telefonen. PLUTSELIG kom han kjørende opp i tunet sitt og jeg LØP å prøvde å gjemme meg. Når han så meg ga han meg ett blikk jeg aldri har sett på noen før, HELT satt ut.Han gikk ut av bilen i 15 sekunder, før han bare «Nei hva faen», og satt seg inn i bilen igjen og kjørte avgårde. Jeg gikk flere km i pøsregn hjemover før en snill venn kom å henta meg. off

 34. Åh hahahaha !! Har egentlig ikke opplevd så mye flaut, ihvertfall ikke like ille som deg.. Det flaueste var nå jeg var i badeland med noen gutter å en venninne også skulle jeg hoppe fra et sånn stup, alle sto å fulgte spent med og telte ned til jeg skulle hoppe å jeg hysterisk redd, tilslutt hopper jeg å svømmer fort til land å går opp da hadde bikinien sklidd opp å jeg gikk rundt i hele badeland med puppene synlige å kunne ikke skjønne hvorfor alle så så fryktelig med meg.. Da jeg kom til garderoben hadde venninna gått før meg og sto i dusjen så roper hun bare ut «få nu på deg klærne jente!!» jeg skjønner ikke noe å alle i garderoben bare ser på meg så peker hun på puppene å jeg bare ser ned og puppene fullstendig synlige! Det var flaut….

 35. Fint å ta opp slike temaer. Dette viser at ingen er perfekte, selv om vi gjerne skulle ønske det. Rart at dette er et tabu emne forsatt. Takk til alle som deler og til deg søte Anikken for å ha satt standaren såpass høyt.

  Husker jeg var på ferie i Sverige i mine yngre dager, var vel rundt 7 år kan jeg tenke meg. Familien var på en resturant, og etter middagen var slukt unna måtte jeg så sykt på do. Hatet å gå på offentlige toaletter og spesielt å bæsje andre steder enn hjemme var ikke greit, men må mann så mann. Det viste seg at toalettet var plassert slik at det var synlig fra alle kanter i resturanten og det gjorde ikke saken bedre. Satt meg i hvert fall ned på ramma til slutt og fikk gjort mitt. Mens jeg tørker meg kommer selvfølgelig en av de ansatte å åpner døren så alle gjestene kan få fritt innsyn, der jeg sitter med dopapir hånda. Var nok ikke langt unna å få et anfall der, gitt. Som ikke det var nok hadde jeg klart å bæsje bak på den litt for lange t-skjorta mi også, men det fikk jeg ikke vite før jeg hadde passert alle gjestene på min vei bort til bordet der familien min satt.Greit å få beskjed om det da 😛

 36. Du er så rå! Haha, elsker at du tørr å dele ordentlig pinlige flauser, lo så godt av dette innlegget.

 37. Glemte helt bort det mest pinlige jeg har gjort. Husker ikke hvor gammel jeg kan ha vært, men det var i de tider jeg skulle bli kjent med meg selv kan du si. Var alene hjemme og så en gylden mulighet til å ta meg en runk. Jeg låste døra og satt på en scene fra filmen mumien, der Kleopatra var halvnaken. Rakk akkurat å bli ferdig før det banken på døra. Kjappet meg med å ta ut filmen og satt i en fotballfilm istedenfor. Åpnet døra og der stod faren min. Han spurte hva jeg hadde gjort. Jeg forklarte han at jeg hadde sett på en fotballfilm. Da ville han vite hvorfor jeg hadde låst døra og jeg kunne etter hvert se at han var pinlig berørt. Dette kunne jeg ikke skjønne. Litt småflau klarte jeg å snike meg opp på rommet mitt og like etter ser jeg hva han også må ha fått øye på. Der mitt på genseren min var det som føltes som verdens største sædflekk, og det rant fortsatt nedover. Gikk ikke den i stua på noen timer da…

 38. Haha, supert innlegg!

  Når jeg var 15 var jeg på overnattingsfest en gang, og vi lekte nødt eller sannhet da.. Først måtte jeg gå bort til naboen, ringe på, danse som en kylling når hun åpnet og deretter stikke av igjen. Det var jo greit nok, men etter en stund måtte jeg gå bort til samme nabo for å spørre om en flaske brennvin og da klikka ho. Ho skrek utover hele nabolaget at hvis vi drittunger ikke sluttet å plage henne midt på natten skulle hun ringe politiet og klokka var lissom bare 9.. Skal si jeg løp fort tilbake til de andre jentene som hadde fått med seg alt og lo så de grein. Haha, huff

 39. Hei Anniken!

  Utrolig morsomt innlegg, flausene dine er veldig like mine egne.

  1. Når jeg var rundt 11-12 år var jeg på en kinarestaurant med familien min, vi var der veldig ofte og det var stappfullt. Jeg gikk en tur på do, når jeg gikk tilbake klarte jeg å sette meg på feil bord med en annen familie. Jeg var så flau at det eneste jeg klarte å si var «sjekk det fine været!» selvfølgelig lo alle som satt rundt bordet. Jeg løp så fort jeg kunne bort fra bordet for å finne familien min, var utrolig flaut.

  2. Når jeg gikk i 6.klasse hadde vi fått en ny gutt i klassen, jeg var stormforelsket. Vi to ble selvfølgelig plassert sammen i en gruppeoppgave for to og to. Det var musestille i klasserommet og jeg var veldig nervøs. Jo, jeg slapp en giga fis! Hele klassen stirret og brøt ut i latter inkludert crushet mitt.

  3. Dette er det flaueste som har skjedd meg, og dette skjedde nylig. Jeg og eksen min hadde begynt smått igjen og skulle på samme nyttårsfest. Jeg gjorde meg klar og stresset etter middagen med familien min. Jeg dro på festen og moret meg skikkelig. Jeg og eksen stod å råklinet og gikk opp på rommet til han festen var hos, som er en god venn av oss begge. Når actionet i senga var ferdig ba jeg han om å skru på lyset så jeg kunne finne klærne mine, storfornøyde meg bøyde meg ned for å ta på strømpebuksa. Plutselig kom noen forferdelige ord fra munnen hans «eeh, jeg tror du har mensen». Jeg snudde meg rundt og det var blod overalt! Jeg hadde selvfølgelig glemt å ta den siste p-pillen på brettet før jeg dro hjemmefra. Jeg var så flau og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg løp ned trappa (som gikk rett ned i midten av stua der alle var) med blod på hele meg, alle stirret og lurte på hva som hadde skjedd. jeg løp på do, ringte pappa å ba han hente meg fordi jeg hadde blødd igjennom.

 40. Jeg tisset på meg i en garderobe i Østerrike, den type garderobe hvor alle skifter i samme rom alle kan se hverandre.Jeg sliter med å holde igjen da jeg får latterkrampe, og dette skjedde selvfølgelig nå som jeg måtte ekstra på do. Dammen av tiss bare rant utover i det samme det kom en flokk med godt voksne damer inn. Jeg tok håndklet rundt meg og løp ut og bare skiftet bak noen trær. ALDRI vært så flau i hele mitt liv herregud. Og dette var i fjor da jeg var 17 år gammel…

 41. Haha, kjempemorsomt med slike innlegg!

  For en del år tilbake var jeg på Kreta med lillesøsteren min og faren min. Jeg var vel rundt 14 år tenker jeg. Både på flyplassen og flyet ned dit, fikk jeg flere gangen blikkontakt med en supersøt, litt eldre gutt. Det var gøy, men jeg tenkte at jeg ikke kom til å se han igjen når vi kom frem, siden vi helt sikkert skulle på to forskjellige steder. Så noen dager inn i ferien, gikk jeg bortover stranden med søsteren min, for vi skulle bort til noen hoppeslott på vannet. Plutselig fikk jeg øye på denne kjekke gutten i vannet som lekte med lillesøsteren sin. Jeg ble helt satt ut og superglad for at han også så meg og at vi igjen fikk blikkontakt. Jeg smilte stort til han og før jeg vet ordet av det får jeg nakkesleng så det holder. Da har jeg altså klart å sette hårtoppen min fast i en parasoll lagd av strå og pinner. Så hodet mitt henger altså fast i en parasoll og jeg kan ikke flykte fra denne forferdelige pinlige situasjonen. Søsteren min fikk selvfølgelig latterkrampe og gjorde at enda flere fikk med seg dette. Kom meg til slutt løs og så meg aldri tilbake.

 42. dette var på 80årslaget til min mormor, hvor hele familien var samlet, vi var kanskje 30 stk. Jeg har en tendens til å småtisse litt hvis jeg får lættis, og dette skjedde selvfølgelig. Jeg pleier ALLTID å gå med svart bukse, ALLTID, men ikke denne kvelden, Første gang jeg brukte en grå bukse jeg akkurat hadde fått. Greia var at alle skulle lage en sang til ære for mormoren min, og når vi skulle vise den fram for alle så fikk jeg totalt lættis og jeg klarte rett og slett ikke holde igjen! Jeg kjente det renne nedover beina, og ja med gråbukse synes det veldig godt. Vi sto jo og fremførte foran alle, og jeg kunne ikke snu meg da jeg visste jeg var helt bløt bak hahaha! når vi var ferdig med sangen og min «sanggruppen» min gikk ned for å sette seg så ble jeg bare stående… måtte gå sidlengs til nærmeste stol for å finne noe å en genser å binde rundt livet. hahaha dævver enda av tanken!

 43. Haha, lo godt nå. Jeg har også en del flauser som jeg nesten bare må le av nå 🙂 Crushen min hadde invitert meg ut på kino (Jeg var 16-17) og jeg var så nervøs at før jeg dro så tisset jeg meg ut .. huff, heldigvis kunne jeg skifte osv da.. men herregud.

Leave a reply