ANNONSE // I SAMARBEID MED FREIA

Freia har for første gang lansert økologisk sjokolade!

… NOE NYTT, NOE BRA OG NOE NÆRT

Økologiske produkter har alltid stått min familie nær. Jeg er oppvokst med økologisk melk og egg, gud forby om noen kom hjem med noe annet. Økologiske produkter ER viktige. Det er viktig at vi tar vare på miljøet vårt, ikke minst at menneskene, eller dyrene bak produktet har det fint. Det er mange ledd før en sjokolade legges på bordet, og alle kakao bønnene i denne sjokoladen er produsert igjennom Cocoa Life, et program for bærekraftig kakao produksjon og er fra den dominikanske republikk. Slike ting gjør hjertet mitt varmt, det er det ingen tvil om. Så nå har Freia lansert for første gang økologisk sjokolade! Det er to ulike varianter som er Øko og Øko havsalt. Øko består av hele 70% sjokolade og havsalt består av 60%! Dette er mørk sjokolade, og det finnes ikke noe bedre til matlagingen. Strø litt revet sjokolade over kakaoen din, eller plasser de godt oppa pannekakene dine! I dette tilfellet prøvde jeg noen helt nye frokost pannekaker med en oppskrift som falt pladask i hodet på meg, så jeg var nødt til å teste det ut. Utrolig nok var de smellgode! Virkelig noe jeg skal bli flinkere til å lage.

ANNIKENS FROKOST PANNEKAKER:

1. Finn frem en bolle, og bland sammen 1 hel banan, litt havregryn og 1 egg.
2. Bland brunt/hvitt sukker sammen med blandingen, gjerne litt mandelmelk!
3. Deretter ta to gode spiseskjeer med kardemomme og rør godt, stek i smør!
5. Tilsett et par Freia øko havsalt sjokoladebiter & litt bær på toppen!

Freia har også kommet med Petit, som er en mørk sjokolade konfekt! Inneholder sprø maisflak og hel hasselnøtt, NAM!

6 Responses to MINE FROKOST PANNEKAKER!

  1. Hva er det egentlig som er så bra med økologiske produkter? Det er jo mer miljøvennlig å produsere «vanlig» mat!

  2. Hvordan får du pannekaka til å bli en hel kake? Og ikke ry sammen. Har prøvd å lage den, men akkurat dette ble et irriterende problem, ellers kjempegod.

  3. Åh lord, jeg digger din stil, både interiør- og klesmessig. Kan du si meg hvor du har kjøpt den asjetten og drikkebrikken(?)?

Leave a reply