SOMETHING TO WATCH THIS WEEKEND

Jeg innså akkurat nå at dette ikke er en ny film på Netflix, men noe jeg brukte 5 år på å forstå at eksisterte.. Så, hvis du har sett den.. lucky you! Men jeg fant den akkurat på Netflix og jeg så den med Theo ooog, haha (nei jeg vet fortsatt ikke forskjell på og/å) uansett. Du må se den, pronto! Jeg gråt, og jeg hadde gåsehud.. jeg lo masse (det er jo alltid lovende). Men dette er slik jeg vil ha det, om jeg noengang vil ha barn.. Det minnet meg faktisk litt om min egen familie, for mamma og pappa har nemlig vært bredskapshjem siden jeg var 15 så på en måte, har jeg hatt ganske mange søsken hehe.

//did I just realize that this is actually not a brand new movie on netflix? looking up this picture made me realize it´s from 2018, but anyway.. if you havent seen this movie please do! I CRIED, and laughed and had goosebumps and ah. This is seriously what I want if I ever want children.

Leave a reply