annonse –  i samarbeid med Skin Treat

Er det bare jeg som har fått kuldesjokk de siste dagene med iskald vind på vei til bussen? Trodde November skulle være en nydelig høstmåned, men vinteren har visst tenkt å komme tidligere i år. Med så kald vind, mye D-vitamin og blek hud er det viktig å faktisk ta vare på den. Når kulden tar deg, og huden fryser bruker den mye mer kroppsfett enn vanlig, og huden blir fort tørket ut. Nå har Skin treat kommet med hele 5 forskjellige kits som skal ta vare på deg og huden din i vinter. Det er hele 4 kits for kroppen din, og 1 som er spesielt laget for ansiktet ditt. Så er de jo også utrolig fine gaver til en du er litt ekstra glad i.

Skin Treat har alltid 90% eller mer naturlige ingredienser, og for dere som har fulgt meg de siste årene vet dere også at dette er ekstra viktig for meg. Som et lite pluss er også alle produktene deres veganske. Det er fort gjort å glemme disse små detaljene når man vil ta vare på seg selv, men også miljøet vi lever i. Med så mye stress i hverdagen, samt forskjellige gadgets vi sitter å klikker på utover kveldstimene er det viktig å ta vare på det viktigste på kroppen vår. Nemlig huden. Den som tar vare på deg, burde også få litt kjærlighet innimellom. Det er det Skin Treat skal hjelpe deg med.

Dere husker kanskje sist jeg skrev om Skin Treat første gang? Da fokuserte vi mest på ansikt, og dette innlegget finner dere: HER

Denne gangen tror jeg at dette kittet er min store favoritt! Toalett mappen inneholder en utrolig god “all in one” krem som er tykk, dufter godt og som du virkelig kjenner gjør noe på huden din. Etter jeg testet ut denne har jeg den med meg i vesken, overalt. Den er fin til å bruke på tørre albuer, hender og ikke minst kropp. Det neste produktet er en deilig “pure clarity” peeling som du kan bruke i dusjen! Få vekk døde hudceller og smør deg godt inn etterpå. Du føler deg som et nytt menneske! Så sist men ikke minst, en deilig duftende deodorant du kan påføre med god samvittighet!

Du finner alle disse fine gavepakkene i din nærmeste Kicks butikk, eller: HER

Så til sist har vi en liten pakke med 2 nøye utvalgte ansiktsmasker og 1 deilig olje. Min store favoritt, som jeg også påfører flere ganger i uken er “face elixir” som er en lett olje om er perfekt å blande i din daglige fuktighetskrem for å få ekstra mye glød! De to små ansiktsmaskene inneholder aktive ingredienser og skal fjerne både døde hudceller, men også rense huden i dybden.

3 Responses to THIRSTY WINTER SKIN

Leave a reply