1 time, 2 timer, 6 timer, hvor lenge skal jeg sitte her Pål?

NÅR MARERITTET MITT BLIR VIRKELIGHET

7 timer, 8 timer, 9 timer, jeg har selvmordstanker Pål.

NÅR MARERITTET MITT BLIR VIRKELIGHET

11 timer, må vi sove her også Pål?

NÅR MARERITTET MITT BLIR VIRKELIGHET

De gråter Pål.

NÅR MARERITTET MITT BLIR VIRKELIGHET

Men Anniken, det gjør du og, det gjør du og.

-A9

15 Responses to NÅR MARERITTET MITT BLIR VIRKELIGHET

  1. Det er så bra det du driver med Anniken. Hadde bare flere begynt å tenke litt over hva de kjøper…
    Jeg gleder meg så sykt til jeg kan se dette, og dele det videre..for det er så viktig at folk ser dette! For det er det vi har kommet til..Man kan ikke lenger fortelle om hvor grusom denne industrien er. Man må vise og undervise. Jeg anbefaler alle jeg kjenner å se på både sweatshop og dokumentaren «the true cost». Det går virkelig inpå en. Stå på, Anniken! Heier på deg

  2. Du er en flott rollemodell for alle på verden. Jeg har værtfall deg som et stort forbilde! Du er så flink og inspirenesnde. I tillegg til at du skrive så bra og er unik i måten du er eller fremstår. Du virker så ærlig og ekte ?

  3. Please write in english too 🙁 I follow your blog since season 1 got very popular… im from Brazil. Currently living in Mexico.
    Many greetings and be strong! Youre all doing a wonderful job.

  4. Gleder meg sånn til april Anniken! Du er helt fantastisk som gjør dette og og med mennesker som deg er det mange flere som får høre om tilstandene der nede <3

Leave a reply