I går var det vår første dag som russ i Rogaland. Haha, vi starter veeeldig tidlig i forhold til mange andre steder, men det er forsåvidt bare gøy. Vi samlet oss ved vannet og hadde både hoppeslott og andre morsomme greier. Bilen vår og en til var på stedet for å spille musikk! Det er ikke akkurat en buss, men det blir veldig intimt og koselig. Tror vi hadde så mange inne i bilen tilslutt at våre egne jenter ikke kom seg inn, haha. 

Bilen vår har vi forresten lakkert i BRONSE! Hahaha, det ser ikke uuut, samtidig som det er dødsgøy. Folk peket og hoiet når vi var ute og kjørte. Tror også jeg har klart å få trutmunn på ca. 99% av alle bildene som ble tatt. Sorry pappa, I know you hate it!

Haha, jeg lo så godt når jeg tok med meg disse badehettene fra Primark hjem. Kjøpte 6 stykker til alle oss jentene, SER IKKE UT! 

Så hva ble vi døpt til? Hele greia går ut på at du må styrte en 33cl på 10 sekunder. Hvis du ikke klarer dette får du resten i håret. Du blir altså da døpt med klisset du valgte å drikke! Jeg, Martine, Kaja og Stine klarte det utrolig nok og fikk ikke en dråpe på oss. Amalie derimot? Stakkars.

Martine: Fifty Shades / Kaja: Tornerose / Stine: Kverulanten / Anne: Tuktuk / Amalie: Lille promille / Anniken: Dickhunter (he-he-he) 
Tok også en liten video snutt da vi satt i bilen og jeg har selvfølgelig skaffet meg et lite horn som bråker mer enn meg! Ikke stoppet den når jeg tok vekk fingeren heller og var sikker på at hele driten skulle eksplodere! Haha, kastet den rett og slett ut av bilen i panikk til slutt.

-A9

42 Responses to Russedåpen!

 1. Her på Tau(rett utenfor Stavanger) startet de også russetiden i går. Jeg er 2.klassing så er ikke russ før til neste år, men gleder meg sykt! Håper russetiden blir fin og minnerik for deg, fineste Anniken 🙂

 2. haha, så sykt gøy! Vi starter først 22. april 🙂 men bare lurer på om det glitteret du har på dressen din er et slags strykemerke, eller om du har festet glitteret på en annen måte?

 3. Kose deg masse i RT2015! Ska sjøl prøve meg på å være russ igjen i 2015 (eg e 95) haha, litt kleint men egentlig ikkje!

 4. spørsmål til ukens spørsmål:

  – Hva er det som står øverst på ønskelista di nå? (kan nevne flere ting)

  – Hvordan er russetiden der du bor med tanke på buss/bil, russeknuter, drikking og skole?

 5. Hva er begreunnelsene på russenavna? hahah, ditt er kanskje litt tydlig, men f.eks. tornerose, fifty shades eller tuktuk? 🙂

 6. Hei! Jeg har alltid lurt på hvordan en russedåp fungerer.. Hvem arrangerer, hvem holder det i gang, hvordan blir det organisert og hvem bestemmer navnene? Håper du kan svare på dette neste gang du har spørsmålsrunde eller ukens spørsmål 🙂

 7. Hallo! Hva heter bokstavene du har på boksen, bestilte du de på russedress eller russeservice? 😀

 8. Jeg vet ikke om jeg skal være glad eller skuffet over at vi begynner senere enn dere. Er russ i Hordaland og vi får ikke lov til å starte russefeiringen den 28, men siden jeg går på privatskole får vi døpe oss allerede den 24.

 9. Hei!

  Etter dere er døpt, bruker dere russe buksene fra da og til 17.mai eller bare på fester? Het i trheim døpes vi ikke før 30.april… 🙂

Leave a reply