Okei, skole aka Anniken og Martine, er ingen god ting. Eller kanskje den beste for vår del. Nå som jeg har hjemmeskole har jeg to dager på skolen, og uten det susehue her hadde jeg ikke klart meg i det hele tatt. Haha, er ikke en av oss på skolen ringer vi hverandre bokstavelig talt NED til den andre svarer. Like sure på hverandre hver eneste gang og skriker som regel «HVOR ER DU?!» Så idag er vi her begge to, og det er flere som prøver å få meg til å blogge litt mer om hverdagen min. Såå, dette her er så hverdagen min som det kan få blitt, haha. Her får dere det ekslusive livet på Akademiet videregående skole i et nøtteskall. Sola skinner, magen romler og stolen er like vond å sitte på som alltid. Velkommen til min spennende hverdag!

Jeg har forresten skrevet et veldig personlig innlegg igjen.. Er ikke helt sikker på når jeg skal slippe det ut på bloggen, tror jeg manner meg opp.

-A9

6 Responses to Skolemorro!

  1. Hei har du lest Kabalmysteriet? Den anbefales. Tror du vil like den siden du er ganske filosofisk haha😂

  2. Det er nettopp for de personlige innleggene dine jeg leser bloggen din. Du er annerledes. Du skriver utrolig bra og du får meg virkelig til å tenke over ting. Jeg håper du velger å legge ut det:)

  3. Dere er søte!

    Håper du velger å legge det ut, synes alltid du skriver så bra men spesielt på slike personlige innlegg’!

    <3

Leave a reply