Fine Trondheim! Tenk at jeg har kommet meg helt hit, og til et sted jeg aldri har vært før! Trondheim for meg har bare føltes så.. langt? Og jeg har heller aldri hatt noe venner som bor der, så det har på en måte aldri falt naturlig å reise dit. Nå derimot, har en av mine gode venner Jesper kommet seg til Nord, og da var det også naturlig å ta en tur innom på veien! Trondheim er en by med mye historie, slike ting jeg fascinerer meg over. Hehe, jeg tror ikke det tok lange tiden før jeg googlet litt om historien og fant ut at de første bosetningene var langt før kristus, og da kjenner jeg at jeg blir noe stressa. Dette er veldig veldig merkelig å si, men jeg er veldig sensitiv på sånt. Litt som Danmark, jeg klarer ikke være der lenge av gangen fordi jeg rett og slett føler en så tung energi at jeg blir sliten. Trondheim er en by jeg rett og slett bare føler at det har skjedd mye tungt i, samme som Danmark. Mens Bergen, som kanskje er enda eldre føler jeg bare godt. Føler dette var veldig rart å skrive, men det er sånn det er for meg likevel. Haha, når det er sagt!! For en vakker by, med så mange gode mennesker. Nydelig mat og fine bygninger. Det var så mange av dere som kom bort til meg, og sa så mye fint, og da blir jeg rørt. Selvom jeg aldri helt vet hva jeg skal si, så er det så fint. Og jeg er så takknemlig for det.

denne teksten traff meg så veldig, selvom jeg ikke har opplevd noe lignende selv. men det var så vakkert, og så fint, og så rått. Dropsfabrikken er et lite galleri i Trondheim hvor Jesper jobber, og jeg anbefaler varmt å ta turen innom!

2 Responses to THIRD STOP: TRONDHEIM

  1. God morgen!
    Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøre Kystriksveien, og da særlig å få med deg Helgelandskysten. Torghatten (fjellet med hull tvers igjennom) i Brønnøysund, fjellrekkaDe Syv Søstre ved Sandnessjøen, og øyene (Dønna, Herøy, Lovund, Træna med flere) i havgapet!
    God tur videre, håper du bare nyter og storkoser deg:)

Leave a reply